Visser ATR genomineerd als finalist bij TLN Ondernemersprijs 2013

Transport en Logistiek (TNL) heeft Visser ATR uit Harlingen genomineerd als één van de finalisten voor de TLN ondernemersprijs 2013. Met deze prijs vestigt TLN de aandacht op continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector. Een finale plaats voor de prestigieuze prijs is het resultaat van een selectieproces met als jaarthema ‘Excelleren in ICT’.

17 oktober 2012 Visser ATR genomineerd als finalist bij TLN Ondernemersprijs 2013 Zoom

De Ondernemersprijs wordt op 24 november 2012 tijdens het jaarcongres van TLN uitgereikt in de Efteling, te Kaatsheuvel. De uitreiking zal worden gedaan door demissionair minister van Infrastructuur en Milieu, Melanie Schultz van Haegen. 

Dit jaar gaat de prijs naar bedrijven in de transport en logistieke sector met uitzonderlijke prestaties op het vlak van ICT. Goed gebruik van ICT mogelijkheden verbetert ondernemerschap van kleine en grote ondernemingen. Het helpt een ondernemer in zowel goede als minder goede tijden. Of het nu draait om klanttevredenheid, omzetverhoging, kostenbeheersing of procesoptimalisaties, een goede ICT oplossing draagt bij aan het versterken van de onderneming. De prijs wordt uitgereikt in de categorieën: kleine, middelgroot en grote ondernemingen. De voorselectie heeft inmiddels plaatsgevonden. Op basis van een uitgebreide vragenlijst en de daaruit voortvloeiende antwoorden, zijn de finalisten voor de TLN Ondernemersprijs 2013 bepaald. Per categorie en in alfabetische volgorde zijn dit de volgende bedrijven: 

Categorie Groot:
Ewals Cargo Care Tegelen
H&S Group B.V. Barneveld
LCW Groningen Groningen
Shanks Nederland Wateringen

Categorie Middelgroot:
JKS Sneltransport Waddinxveen
NOVER Logistics Honselersdijk
Visser ATR Harlingen

Categorie Klein:
E&M Koeriers Hollandsche Rading
Spijker Transport Service Zwijndrecht
Willem Ax Transport Winterswijk

In de komende weken worden per categorie de uiteindelijke winnaars bepaald. ViaNorm uit Nieuwegein verzorgt als onafhankelijke certificatie-instelling de bedrijfsbeoordelingen. Dit betreft een locatiebezoek aan de hand van het managementmodel van het INK-instituut en een beoordeling op het jaarthema ‘Excelleren in ICT’. Een onafhankelijk deskundige jury zal per categorie de winnaar selecteren van de TLN Ondernemersprijs 2013.

Delen