Veiligheid: de basis van ons bedrijf

Veilig werken is heel belangrijk. Daar steken we op alle vlakken veel tijd en energie in. Door opleidingen aan te bieden, onveilige situaties te voorkomen en ervoor te zorgen dat het gesprek over veiligheid altijd op gang blijft. Onze mensen zijn ons grootste goed en hun veiligheid gaat voor alles.

Veilig thuiskomen

Er werken ruim 1500 mensen bij ons: langs de weg, op de vrachtwagen, kantoor, onze recyclelocaties en op de tankstations. Tel daarbij onze onderaannemers, uitzendkrachten en leveranciers op. En het is meteen duidelijk waarom veiligheid zo’n belangrijk onderwerp voor ons is.

Niet alleen voor ons personeel, maar ook voor onze omgeving. Of we nu afvalbakken plaatsen bij klanten, de straat openbreken voor infrawerkzaamheden of brandstoffen vervoeren. We letten daarbij altijd op de veiligheid van onze omgeving.

Bekijk onze veiligheidscertificaten
Samen weten en zien we meer

Onze collega’s, partners en leveranciers betrekken we actief bij het verbeteren van onze processen en werkmethodes. Daarom maken we het iedereen gemakkelijk om melding te maken van een mogelijk onveilige situatie. En krijgen onze collega’s training over bewust veilig werken. Hierin behandelen we onder andere voorbeelden van mogelijke gevaarlijke situaties. Daarnaast voeren we regelmatig campagnes om veilig werken nog meer onder de aandacht te brengen.

Leren en verbeteren

We beoordelen regelmatig of het veiliger kan, wanneer het mogelijk is verbeteren we onze werkwijze. Scherp blijven op veilig werken is heel belangrijk, daarom werken we hier samen elke dag aan.

Om onze veiligheidscultuur te meten en in de praktijk te toetsen gebruiken we de Veiligheidsprestatieladder.

Veiligheidsvoorschriften op onze locaties

Op bezoek

Op onze locaties gelden veiligheidsvoorschriften voor onze collega’s, ons wagenpark, ons materieel en onze werkmethodes. Kom je binnenkort langs? Dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de regels, meld je daarom altijd eerst bij je contactpersoon voordat je het terrein opgaat.

Onveilige situatie? Laat het ons weten!

Komt u op een van onze (werk) locaties een situatie tegen die onveilig is of voelt? Geef het aan ons door. U krijgt zo snel mogelijk een terugkoppeling.

Soort melding*
Max. bestandsgrootte: 63 MB.

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 01 00

Container huren Direct contact