Bekijk onze film

Energietransitie

De energietransitie is net als de circulaire economie één van de pijlers van GP Groot. Nederland streeft naar volledig duurzame energievoorziening, betaalbaar en betrouwbaar voor consumenten en bedrijven. In het jaar 2050 moeten we hier met zijn allen op kunnen rekenen. Dat betekent dat we als samenleving de komende jaren de overstap moeten gaan maken naar schone en duurzame brandstoffen: brandstoffen waarbij geen CO2 vrijkomt en die niet opraken. Met onze kennis, expertise en netwerk nemen we daar in ons werkgebied graag het voortouw in.

Energie daar gaat het om: energie van de zon, van de wind én van afval. Van afval naar energie, dat is onze ambitie. Daar komen immers al onze activiteiten samen. Wat ons betreft praten we in de toekomst niet meer over afval en ook niet meer over brandstoffen. Alles draait om energie.

Economie en ecologie gaan daarbij hand in hand. We zijn voortdurend bezig met oplossingen die emissievrije mobiliteit dichterbij brengen. We werken zelf waar mogelijk op schone energie en we helpen onze klanten bij hún energietransitie. Met ons NXT-concept bieden we steeds meer alternatieve brandstoffen en diensten om klimaatneutraal te kunnen rijden. Zo openen we in 2020 het eerste van een reeks NXT waterstof tankstations.

Ga naar NXT mobility

Onze initiatieven

Duurzame
energieoplossingen
aanbieden
Duurzame
energieoplossingen
gebruiken
Minder CO2 uitstoten door slimme
oplossingen

NXT Mobility

Meer weten over duurzame mobiliteit?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 01 00

Container huren Direct contact