Nationale Snipperdag: gratis vertrouwelijk papier vernietigen

Dit jaar wordt op 5 oktober a.s. alweer de 9e editie van de oud archiefmateriaal, oude bankgegevens, administratie of klantgegevens in opslaggeorganiseerd. De dag waarop bedrijven en particulieren vertrouwelijke documenten eenmalig gratis kunnen laten vernietigen. De Nationale Snipperdag vindt plaats op woensdag 5 oktober. Het goede doel dat wij met deze dag steunen is Stichting Nationale Boomfeestdag. Door het steunen van deze stichting stimuleren wij natuur-educatie bij kinderen en werken we mee aan CO2-reductie.

5 september 2016 Nationale Snipperdag: gratis vertrouwelijk papier vernietigen Zoom

Meedoen?
Heeft u nog oud archiefmateriaal, oude bankgegevens, administratie of klantgegevens in opslag, dan bent u van harte welkom op onze Nationale Snipperdag. U zorgt er niet alleen voor dat deze documenten veilig worden vernietigd, u steunt hier tevens een goed doel mee. Voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt ingeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan Stichting Nationale Boomfeestdag.

Ook gratis deelnemen aan de Nationale Snipperdag? Kom 5 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur langs de vestiging van Reisswolf, Spoorstraat 5 in Wognum. U kunt natuurlijk ook terecht bij een van de andere vestigingen van Reisswolf in Scheemda, Heesch en Hengelo.

Datum              : woensdag 5 oktober 2016
Locatie             : Spoorstraat 5 in Wognum
Tijd                  : 10.00 – 16.00 uur

Reisswolf is een samenwerking van Roele De Vries, dochter van GP Groot.

 

Delen