Duurzame recycling kunstgrasvelden door Re-Match en GP Groot

Re-Match A/S heeft een exclusieve strategische samenwerking met GP Groot inzameling en recycling. De samenwerking past uitstekend bij de ambitie van de bedrijven om in Nederland versleten kunstgrasvelden op de meest duurzame manier te recyclen.

22 juli 2017 Duurzame recycling kunstgrasvelden door Re-Match en GP Groot Zoom

Re-Match A/S is een internationale marktleider op het gebied van kunstgras recycling. In de fabriek in Herning, Denemarken, worden jaarlijks zo’n 200 kunstgrasvelden volledig gerecycled. Dit staat gelijk aan 40.000 ton grondstoffen die in het milieu worden bespaard. Alle componenten worden dusdanig verwerkt dat deze klaar zijn voor een volgend leven binnen of buiten de kunstgrasindustrie.

De samenwerking tussen Re-Match en GP Groot biedt Re-Match de mogelijkheid om haar klanten op de Nederlandse markt nog beter van dienst te zijn. De ingezamelde kunstgrasvelden worden bij GP Groot op het overslagterrein in Vijfhuizen opgeslagen. Vanzelfsprekend dienen Re-Match en GP Groot over alle benodigde vergunningen en certificaten zodat de klant zorgeloos hun kunstgras in kan laten zamelen. Zodra het kunstgras door Re-Match wordt aangeleverd bij GP Groot, wordt het gereed gemaakt om te transporteren naar de fabriek van Re-Match. Hier zal het kunstgrassysteem volledig worden gerecycled. Re-Match blijft te allen tijde contactpersoon naar partijen die hun kunstgras willen inleveren.

Delen