Op zaterdag 25 maart 2023 openen we onze deuren voor een heuse Banenmarkt. Kom van 10:00 tot 15:00 uur naar de Boekelerdijk 13 in Alkmaar. En leer ons kennen als werkgever. Van starters tot werkzoekenden tot mensen die op zoek zijn naar de volgende stap in hun loopbaan. Iedereen is welkom!

Meld je direct aan

 

Het programma

Tijdens de Banenmarkt ervaar je de grote diversiteit aan werkgebieden bij ons. Collega’s vertellen wat voor werk ze doen, waar hun bedrijfsonderdeel zich mee bezig houdt en natuurlijk welke vacatures er zijn. Zo zoeken we:

  • Monteurs en vrachtwagenchauffeurs voor verschillende soorten wagens bij GP Groot inzameling.
  • Verschillende technische collega’s en machinisten bij GP Groot recycling.
  • Tankstation en bakery medewerkers bij GP Groot energie.
  • Stratenmakers, slopers en mensen in de grond-, weg- en waterbouw bij GP Groot advies en infrarealisatie.

Testrit
Chauffeurs die een testrit willen maken in een andere vrachtwagen, zijn de 25ste op het goede adres. GP Groot beschikt over een jong wagenpark van meer dan 400 vrachtwagens, shovels en kranen. In diverse uitvoeringen en voor verschillende functies. Neem je rijbewijs C en chauffeurspas mee, want alleen dan kan de testrit worden gemaakt!

Rondleiding
Voor serieus gegadigden wordt er een rondleiding over het terrein verzorgd. Hierbij krijgt men uitleg over de werkzaamheden bij de diverse recycling installaties. Extra interessant dus voor mensen die nu werken als machinist, (transport)chauffeur, planner of operator.

 

Vorig jaar bracht Kees Maurice een bezoek aan de Banenmarkt. Hij werkt inmiddels alweer bijna een jaar bij ons. Kees Maurice, accountmanager grondstoffen: “Er waren drie dingen die mij erg bevielen aan de vorige editie van de Banenmarkt:

  1. Je ziet echt het materieel. Zowel in alle machines die er staan, als in de vele films die op de stands draaien.
  2. Je kunt meteen vragen stellen over de vacatures en het werk dat iemand doet. En natuurlijk krijg je ook direct antwoord.
  3. De aanwezige GP Groot collega’s helpen je op een prettige manier. Je krijgt echt het gevoel dat je de mensen en het bedrijf GP Groot leert kennen.”

 

Waarom werken bij GP Groot?

Elke dag met zin naar je werk. Dat vinden we belangrijk. Wie werkt bij GP Groot wordt onderdeel van onze familie.

Drie redenen om bij ons te komen werken:

  1. We zijn er voor jou. Je krijgt bij GP Groot net dat beetje meer. Zo verrassen we je op feestdagen, krijg je atv-dagen en hebben we coaches zodat jij gezond en gelukkig blijft. Zowel op werkgebied als privé.
  2. Met jouw hulp maken we de toekomst schoner en duurzamer.
  3. Je krijgt volop korting: op sportscholen, sportkleding en op tanken met onze tankpas.

De activiteiten binnen de GP Groot groep lijken heel verschillend, maar we werken allemaal samen aan hetzelfde doel: een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst.

We staan bekend als een goede werkgever: onze huidige collega’s geven ons een dikke 8+.

 

Het bezoeken van de Banenmarkt is gratis. Meld je direct aan.