Vandaag -1 juli- is de exploitatie van tankstation Total Oosthuizen overgenomen door GP Groot brandstoffen en oliehandel uit Heiloo. Het tankstation bestaat uit een bemand deel (oostzijde) met een shop en een onbemand deel (westzijde), en is gevestigd aan de N247 bij Oosthuizen. Het huidige personeel komt in dienst bij GP Groot. De overname van het tankstation is een mooie aanvulling op het netwerk van GP Groot, dat nu uit 57 locaties bestaat.

Bij Total Oosthuizen kan 24/7 worden getankt. De volgende brandstofproducten zijn er verkrijgbaar: Euro 95–E10, Excellium 98–E5, Diesel, Diesel Excellium en LPG.

Zakelijk tanken met de GP Groot tankpas
Zakelijke rijders kunnen bij Total Oosthuizen veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groot-tankpas. Met deze tankpas kan op meer dan 400 locaties in Nederland worden getankt. De bijbehorende gratis GP Groot tanklocatie-app navigeert de gebruiker gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde locatie. Naast de eigen tankpas van GP Groot worden bij Total Oosthuizen onder meer de volgende tankpassen geaccepteerd: Total Card, Argos tankpas, Go Tankpas, Routex, Travelcard, Multitankcard en UTA. De GP Groot tankpas is eenvoudig aan te vragen via www.gpgroottankpas.nl.

Meer informatie?
U kunt contact opnemen met Erik Metselaar, Manager tankstations, e.metselaar@gpgroot.nl