De shop van tankstation TotalEnergies Boekelermeer aan de Smaragdweg 1 in Alkmaar is verbouwd. De shop heeft een totale make-over gekregen en is voorzien van de shopformule Café Bonjour waarbij vers bereide producten centraal staan.

In juni jl. zijn de werkzaamheden op het terrein van TotalEnergies Boekelermeer gestart. Aan de bestaande shop is een uitbouw van circa 40 vierkante meter gerealiseerd, inclusief een inpandig toilet. De deuren van het nieuwe Café Bonjour zijn inmiddels geopend. Dé plek van TotalEnergies waar je volledig tot rust komt.

Café Bonjour
De shop van TotalEnergies Boekelermeer heeft een totale make-over gekregen waarbij volop wordt ingezet op kwaliteit en beleving. Iedereen kan hier terecht voor koffie van barista kwaliteit, verse sappen en verrassende ambachtelijk bereide broodjes. Ook staan er diverse snacks, hamburgers en patat op de menukaart. Pieter Talsma, directeur GP Groot energie: “De shop heeft een moderne en sfeervolle ambiance gekregen die helemaal past in deze tijd. Met Café Bonjour is TotalEnergies Boekelermeer een plek waar iedereen graag komt én terugkomt.” Mobiel werken? Ook dat kan met onze gratis WiFi. Uiteraard kunnen er ook grote bestellingen van heerlijke belegde broodjes of snacks voor thuis of op het werk worden geplaatst. Binnenkort wordt hier een website voor gelanceerd.” https://store.totalenergies.nl/nl_NL/NN001530