GP Groot en AZ hebben het onderlinge sponsorcontract verlengd. De Partner in Business is nu tot medio 2025 aan AZ verbonden.

GP Groot is al sponsor bij AZ sinds 1994. Het bedrijf, gevestigd op bedrijventerrein Boekelermeer, vlak naast het AFAS Stadion, is gespecialiseerd in inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering. Bij AZ heeft GP Groot een composteermachine geïntroduceerd en verzorgt het de afvalscheiding en -inzameling op wedstrijddagen.

Samen inzetten op circulaire toekomst
 “De activiteiten binnen de GP Groot groep lijken heel divers, maar we werken – net als bij AZ – allemaal samen aan hetzelfde doel. In ons geval is dat doel een circulaire, energie neutrale en klimaatbestendige toekomst”, zegt Marcel Wester, directeur bij GP Groot. “Ons sponsorschap bij AZ voelt heel vertrouwd, vandaar dat we wederom voor vijf jaar hebben bijgetekend.”

Innovatief en duurzaam
“Het is mooi dat we GP Groot opnieuw voor langere tijd aan ons hebben kunnen binden als Partner in Business én skyboxhouder”, reageert AZ’s Directeur Commercie Michael Koster. “GP Groot is naast een innovatieve en duurzame afvalpartner ook een betrouwbare buurman die past bij onze kernwaarden.”

Op de foto  v.l.n.r. Wim Horeman en Marcel Wester (GP Groot) en Michael Koster en Robert Eenhoorn (AZ). Foto: AZ