7 tot en met 12 februari is het de Week van de Circulaire Economie. Tijdens de week wordt zowel op landelijk als regionaal niveau veel aandacht besteed aan circulaire initiatieven. Voor GP Groot vormt de circulaire economie een belangrijke pijler onder haar dienstverlening. Tijdens de Week van de Circulaire Economie lanceert GP Groot haar duurzaamheidspagina gpgroot.nl/duurzaamheid waarmee zij andere bedrijven en organisaties inspireert en helpt in de transitie naar duurzaam ondernemen.

De Week van de Circulaire Economie

Er ligt een grote, uitdagende opdracht voor ons: in 2050 moet de Nederlandse economie 100 procent circulair zijn. Dat betekent onder andere dat we grondstoffen uit producten steeds weer opnieuw gebruiken. Bij GP Groot hebben we deze opdracht over de volle breedte van ons bedrijf omarmd. De circulaire economie vormt naast de energietransitie de belangrijkste pijler onder onze dienstverlening. Om te laten zien dat we al flink op weg zijn, geven we tijdens de Week van de Circulaire Economie een inkijk in onze duurzame en circulaire projecten en oplossingen. Op social media delen we inspirerende voorbeelden van wat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd. Want: alleen samen maken we die cirkel rond.

Duurzame oplossingen van GP Groot

Het overgrote deel van de MKB-bedrijven wil gráág verduurzamen, maar geeft aan niet goed te weten welke oplossingen er allemaal zijn. Laat staan waar te beginnen. Aan welke eisen moet je voldoen? Welke grote voordelen heeft duurzaam ondernemen? GP Groot wil haar klanten hier op haar werkgebieden graag bij helpen. Daarom lanceren we tijdens de Week van de Circulaire Economie onze duurzaamheidspagina: gpgroot.nl/duurzaamheid. Hier nemen we onze relaties mee in circulair denken, om ze te informeren, inspireren en activeren. Op het platform vind je achtergrondinformatie, een tijdlijn met overheidsdoelstellingen richting 2050, inspirerende cases én praktische oplossingen. Op deze manier willen we bedrijven en organisaties, hoe groot of klein ook, uitnodigen om vandaag nog stappen te zetten richting duurzaam ondernemen.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met duurzaam ondernemen? Neem dan contact met ons op!