GP Groot brandstoffen en oliehandel opent Argos locatie in Kampen

  • 4 februari
  • Brandstoffen en oliehandel
HEILOO – Op maandag 20 januari jl. is GP Groot brandstoffen en oliehandel gestart met de exploitatie van het tankstation Argos Kampen, gelegen aan de Industrieweg 10 te Kampen.

 

Vorig jaar werd er overeenstemming bereikt met de familie Rook van het naastgelegen Auto Renz over de huur van hun tankstation. Vervolgens werd in december gestart met de benodigde werkzaamheden om de voormalige Tango locatie om te kleuren naar de frisse huisstijlkleuren van het merk Argos. Bij Argos Kampen kan 24/7 getankt worden. De volgende brandstofproducten zijn er verkrijgbaar: Euro 95–E10, Super Plus 98–E5 en Diesel.

Op donderdag 6 februari a.s. wordt er een feestelijke openingsactie georganiseerd. Tussen
16.00-18.00 uur kunnen klanten een gokje wagen aan het Rad van Fortuin, waarbij zij kans maken op een gratis tank brandstof van maximaal 50 liter. Klanten die tijdens de openingsactie ook op de foto gaan met het promotieteam, maken nog eens kans op een tankpas met €250,- tanktegoed.

Zakelijk tanken met de GP Groot tankpas
Zakelijke rijders kunnen bij Argos Kampen veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groot-tankpas. Met deze tankpas kan op meer dan 400 locaties in Nederland worden getankt. De bijbehorende gratis GP Groot tanklocatie-app navigeert de gebruiker gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde locatie. Naast de eigen tankpas van GP Groot worden op Argos Kampen onder meer de volgende tankpassen geaccepteerd: Go Tankpas, Routex en Argos. De GP Groot tankpas is eenvoudig hier aan te vragen.


Meer recent nieuws

  • 3 juli
GP Groot en StoneCycling introduceren op maat gemaakte gevelsteen uit slooppuin
  • 1 juli
Exploitatie Total Oosthuizen overgenomen door GP Groot
  • 17 juni
  • Algemeen
Finse producent van duurzame brandstoffen Neste kiest GP Groot als Nederlandse distributiepartner
Meer nieuws

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Container huren Direct contact