GP Groot energie heeft de afgelopen maand haar bemande tankstations omgekleurd naar het merk Total. Om dit te vieren wordt van maandag 17 augustus tot en met zondag 30 augustus een feestelijke actie gehouden. Tijdens de actieperiode maakt elke klant bij iedere tank- of wasbeurt kans op mooie prijzen.

GP Groot voerde sinds de jaren 70 het Texaco-merk. Door de wijzigingen in het merkenbeleid van EG Group, de merkhouder van Texaco en Firezone, heeft GP Groot haar strategie voor wat betreft de merkvoering van haar tankstations onder de loep genomen. Pieter Talsma, directeur van GP Groot energie hierover: “Voor de bemande locaties waren we op zoek naar een absoluut A-merk dat actief is op het gebied van alternatieve brandstoffen. Total voldoet volledig aan dit profiel en sluit qua ambities en manier van werken zeer goed aan bij GP Groot.”

In maart 2020 werd de samenwerkingsovereenkomst met Total getekend. Vijf maanden later zijn alle bemande GP Groot tankstations van Texaco naar Total omgekleurd, hierdoor is het merk nog prominenter aanwezig in het Noord-Hollandse straatbeeld. Talsma: “Alle stations in één maand tijd omkleuren is een hele prestatie waar we trots op zijn. De tankstations hebben een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. Om dit te vieren én onze klanten kennis te laten maken met het Total-merk organiseren we de feestelijke actie: “WIN MET TOTAL””.

Op elk tankstation een prijzenpakket t.w.v. meer dan € 3.000,-
“Tijdens de actieperiode maakt elke klant, bij iedere tank- of wasbeurt kans op mooie prijzen. Op elk van de deelnemende Total tankstations verloten we 10 carwash tegoeden van €100,- en 3 fietspakketten t.w.v. € 175,- met een fietsshirt, fietsbroek, wielerhandschoenen, pet en bidon van de Total Direct Energie wielerploeg waar o.a. Niki Terpstra voor rijdt. De hoofdprijs die op elke locatie onder de deelnemende klanten wordt verloot is een Kroone Liefting waardebon t.w.v. €1.500,- die naar eigen keuze bij deze fietsspeciaalzaak in Limmen kan worden besteed.”

Altijd prijs met Total Club
Klanten die niet in de prijzen vallen, gaan niet met lege handen naar huis. Tijdens de actieperiode ontvangt men bij elke aankoop dubbele Total Clubpunten. Total Club is het spaarprogramma van Total. Met Total Club spaart men niet alleen voor gratis cadeaus, brandstof en wasprogramma’s, maar kan men ook geld sparen voor zijn of haar favoriete amateurvoetbalclub. Voor iedere getankte liter ontvangt de klant één Clubpunt. Tijdens de actieperiode worden deze punten door GP Groot verdubbeld. Sparen gaat zo extra hard! De Total Club kaart kan gratis worden aangevraagd op het tankstation.

Deelnemende tankstations
De volgende tankstations doen mee aan de actie WIN MET TOTAL:

  • Total Boekelermeer: Smaragdweg 1, Alkmaar
  • Total de Hoef: Blanckerhofweg 1, Alkmaar
  • Total Plesmanweg: Plesmanweg 29, Beverwijk
  • Total de Banne: C. de Vriesweg 53, Dirkshorn
  • Total Egmond: Heilooër Zeeweg 25, Egmond
  • Total Welp: Rijksstraatweg 82b, Heemskerk
  • Total Satelliet: Icaruslaan 2, Heerhugowaard
  • Total Vennewater: Vennewatersweg 2a, Heiloo
  • Total Hippolytushoef: Molenakker 2, Hippolytushoef
  • Total Opmeer: Lindengracht 28, Opmeer

Over GP Groot energie
GP Groot energie is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen, exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. Met de merkconcepten Argos, Total en NXT worden bijna 60 bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd. GP Groot energie is naast GP Groot inzameling, GP Groot recycling en GP Groot infra en engineering één van de bedrijfsonderdelen van GP Groot groep. Sinds 1917 groeide het familiebedrijf uit tot een onderneming met meer dan 950 medewerkers. De activiteiten binnen de GP Groot groep lijken heel divers, maar hebben één streven gemeen: samen werken aan een circulaire, energie neutrale en klimaatbestendige toekomst.