Klimaat en grondstoffen
Energietransitie en circulariteit

GP Groot heeft haar jaarlijkse MVO en duurzaamheidsverslag uitgebracht. In dit verslag staat wat 2020 ons heeft gebracht en wat onze organisatie heeft ondernomen om de bedrijfsdoelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen te realiseren.

Voor GP Groot zijn de circulaire economie en de energietransitie de belangrijkste pijlers onder de dienstverlening. Door onze kennis, expertise en netwerk te verbinden, kunnen we klanten echt ondersteunen in hun streven om duurzamer te gaan ondernemen. Onze focus ligt niet alleen op het inzamelen en sorteren van afval, maar vooral op het voorkomen en optimaal benutten van afval. Want dat is uiteindelijk ons doel: van afval weer nieuwe grondstoffen maken, als basis voor nieuwe producten of energie.

In de transitie van afval naar grondstoffen, producten en energie sluiten we de processen en de dienstverlening binnen de groep steeds beter op elkaar aan. Zo creëren we waarde voor onze klanten en maken wij ook als organisatie de cirkel rond.

We blijven investeren in duurzame ontwikkelingen en zetten ons in voor de circulaire economie en de energietransitie: Van afval naar grondstoffen, producten en energie. Laten we er iets moois van maken.

klik hier voor de digitale versie

Een gedrukt exemplaar kan worden opgevraagd via communicatie@gpgroot.nl