Zorginstellingen

Onze dienstverlening binnen de zorg kenmerkt zich door flexibiliteit en veelzijdigheid. Dát wat nodig is in de zorg.  

Onze dienstverlening binnen de zorg kenmerkt zich door flexibiliteit en veelzijdigheid. Dát wat nodig is in de zorg.  

Afvalinzameling in de zorg

Bij ons kunt u rekenen op een stipte inzameling, een klantvriendelijke benadering, scherpe tarieven en gemak. GP Groot ontzorgt in de zorg.

Afvalstromen

GP Groot kan alle voorkomende afvalsoorten voor zorginstellingen inzamelen. Hieronder zijn de meest voorkomende afvalstromen voor bedrijven in de zorg opgenomen.

Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaald u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, container grootte, ledigings frequentie en ontvang een offerte op maat.

Stel hier uw pakket samen

Beheersen van afval, beheersen van kosten

Op het gebied van afvalinzameling legt GP Groot de nadruk op het consequent onder controle houden van uw afvalkosten. Middels de Quickwin Afvalscan brengen we uw afvalsituatie in kaart en kijken naar mogelijkheden kosten te verminderen, recyclingsdoelen te halen en de ecologische voetafdruk te verlagen. Want door afvalscheiding bij de bron toe te passen, zijn financiële en milieuvoordelen snel behaald. 

Uw afval, uw energie

GP Groot levert uw eigen afval terug in de vorm van energie. Naast voordelige energietarieven geven wij concrete ondersteuning voor bedrijven op gebied van energieopwekking, energiebesparing en energiereductie. Geinteresseerd in energie uit afval? Ga naar: www.gpgrootenergie.nl

Meer informatie

Vraag online meer informatie op over afvalmanagement in de zorg via het formulier of neem contact op met onze klantenservice.