Onderwijs

Door het brede scala aan diensten kan GP Groot veel betekenen voor scholen en andere onderwijsinstellingen. Totaaloplossingen in afvalbeheer, aanleggen van sportvelden en het leveren van energie zijn enkele mooie voorbeelden. 

Door het brede scala aan diensten kan GP Groot veel betekenen voor scholen en andere onderwijsinstellingen. Totaaloplossingen in afvalbeheer, aanleggen van sportvelden en het leveren van energie zijn enkele mooie voorbeelden. 

Afvalinzameling levert meer waarde voor scholen

In de loop de jaren hebben veel scholengemeenschappen gekozen voor GP Groot om hun afval in te zamelen en te verwerken. Hierdoor is expertise opgebouwd met betrekking tot afvalbeheer binnen onderwijsinstellingen. Deze expertise, gecombineerd met klantvriendelijke totaaloplossingen, maakt GP Groot tot een regionale partij die meerwaarde biedt. Dit uit zich voor uw school in een gedegen advies en in besparingen op kosten en milieu. 

Afvalsoorten

GP Groot kan alle voorkomende afvalsoorten bij scholen inzamelen. Hieronder zijn de meest voorkomende afvalstromen opgenomen.

De GP Groot RecycleBIN

Steeds meer grote en middelgrote organisaties stappen over op bewust en duurzaam afvalmanagement. Deels omdat het kostenbesparend is, maar ook om een actieve bijdrage te leveren aan het verlagen van hun CO2 foot­print als onderdeel van hun missie naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

GP Groot plaatst de speciale RecycleBINs bij bedrijven. Daarmee wordt afscheid genomen van de individuele prullenbakken onder de bureaus. Deze speciale scheidingmodules, die bestemd zijn voor GFT, plastic, koffiebekers en restafval, staan op centrale plaatsen binnen het bedrijfsgebouw. Klik hier voor meer informatie over de RecycleBIN.

Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaald u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, container grootte, ledigings frequentie en ontvang een offerte op maat. Stel hier uw pakket samen

Afval uit het zicht met ondergrondse containers 

Het gebruik van ondergrondse afvalcontainers biedt diverse voordelen. De containers stralen professioneel afvalbeheer uit, zijn gebruiksvriendelijk, gaan door de koele ondergrondse opslag hinderlijke geuren tegen en een ondergrondse afvaloplossing is milieuvriendelijker. Meer informatie over ondergrondse containers vindt u hier.

Uw afval teruggeleverd als groene energie

GP Groot levert uw eigen afval terug in de vorm van energie. Naast voordelige energietarieven geven wij concrete ondersteuning voor bedrijven op gebied van energieopwekking, energiebesparing en energiereductie. Op www.gpgrootenergie.nl vindt u alle informatie energie uit afval.

Meer informatie

Vraag meer informatie op over afvalbeheer bij scholen via het formulier of neem contact op met onze klantenservice.