Kantoren en dienstverlening

GP Groot sluit de kringloop op het gebied van afval voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Uw afval werken wij op tot grondstoffen voor nieuwe producten en energie. Ook voor de vernietiging of opslag van vertrouwelijke document hebben wij diverse oplossingen.

GP Groot sluit de kringloop op het gebied van afval voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Uw afval werken wij op tot grondstoffen voor nieuwe producten en energie. Ook voor de vernietiging of opslag van vertrouwelijke document hebben wij diverse oplossingen.

Kantoorafval, mooie oplossingen 

Onze dienstverlening gaat verder dan de gebruikelijke container bij de achterdeur. Want GP Groot voorziet ook in mooie afvaloplossing voor intern gebruik. Deze professionele inzamelmodules dragen bij aan de uitstraling van uw kantoor en bieden optimale mogelijkheden tot afvalscheiding, besparen op milieu en kosten.

Afvalstromen

GP Groot kan alle voorkomende afvalsoorten die vrijkomen in kantoorgebouwen inzamelen en verwerken. Hieronder zijn de meest voorkomende afvalstromen voor kantoren opgenomen. 

 

De GP Groot RecycleBIN

Steeds meer grote en middelgrote organisaties stappen over op bewust en duurzaam afvalmanagement. Deels omdat het kostenbesparend is, maar ook om een actieve bijdrage te leveren aan het verlagen van hun CO2 foot­print als onderdeel van hun missie naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

GP Groot plaatst de speciale RecycleBINs bij bedrijven. Daarmee wordt afscheid genomen van de individuele prullenbakken onder de bureaus. Deze speciale scheidingmodules, die bestemd zijn voor GFT, plastic, koffiebekers en restafval, staan op centrale plaatsen binnen het bedrijfsgebouw. Klik hier voor meer informatie over de RecycleBIN.

Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaald u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, container grootte, ledigings frequentie en ontvang een offerte op maat. Stel hier uw pakket samen

Afval uit het zicht met ondergrondse containers 

Het gebruik van ondergrondse afvalcontainers biedt diverse voordelen. De containers stralen professioneel afvalbeheer uit, zijn gebruiksvriendelijk, gaan door de koele ondergrondse opslag hinderlijke geuren tegen en een ondergrondse afvaloplossing is milieuvriendelijker. Het plaatsen van de ondergrondse container en het onderhoud wordt net als de lediging in eigen beheer uitgevoerd. Voor meer informatie over ondergrondse containers kllik hier.

Vertrouwelijke informatie in goede handen

Bij ons kunt u ook terecht voor archiefvernietiging, datavernietiging, archiefopslag en digitaal archiefbeheer. Als betrouwbare partner bieden we kwaliteit en goede service voor al uw afval gerelateerde zaken. Onze maatoplossingen resulteren in besparing op kosten, het optimaliseren van uw milieu-inspanning en vermindering van uw CO2-uitstoot.

Uw afval teruggeleverd als groene energie

GP Groot levert uw eigen afval terug in de vorm van energie. Naast voordelige energietarieven geven wij concrete ondersteuning voor bedrijven op gebied van energieopwekking, energiebesparing en energiereductie. Op www.gpgrootenergie.nl vindt u alle informatie over energie uit afval.

Meer informatie

Vraag meer informatie op over afval in uw branche via het formulier of neem contact op met onze klantenservice