Industrie

Voor bedrijven in de industrie bieden we innovatieve oplossingen binnen de gebieden afvalinzameling, recycling, infra en energie. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn de waarden die we doorvertalen binnen al deze takken van de GP Groot dienstverlening. 

Voor bedrijven in de industrie bieden we innovatieve oplossingen binnen de gebieden afvalinzameling, recycling, infra en energie. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn de waarden die we doorvertalen binnen al deze takken van de GP Groot dienstverlening. 

Industriële afvalinzameling

Als industrieel bedrijf ontvangt u advies omtrent optimalisatie, kostenreductie en het minimaliseren van uw milieu-footprint. Samen bepalen we het optimaal afvalbeheer voor uw onderneming en voeren dit volgens wetgeving uit.

Afvalstromen

GP Groot kan alle voorkomende afvalsoorten voor industriële bedrijven inzamelen. Hieronder zijn de meest voorkomende afvalstromen voor bedrijven in de industrie opgenomen.

De GP Groot RecycleBIN

Steeds meer grote en middelgrote organisaties stappen over op bewust en duurzaam afvalmanagement. Deels omdat het kostenbesparend is, maar ook om een actieve bijdrage te leveren aan het verlagen van hun CO2 foot­print als onderdeel van hun missie naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

GP Groot plaatst de speciale RecycleBINs bij bedrijven. Daarmee wordt afscheid genomen van de individuele prullenbakken onder de bureaus. Deze speciale scheidingmodules, die bestemd zijn voor GFT, plastic, koffiebekers en restafval, staan op centrale plaatsen binnen het bedrijfsgebouw. Klik hier voor meer informatie over de RecycleBIN.

Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaald u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, container grootte, ledigings frequentie en ontvang een offerte op maat. Stel hier uw pakket samen

Beheersen van afval, beheersen van kosten

Bij GP Groot's afvalinzameling ligt de nadruk op het consequent onder controle houden van uw afvalkosten. Door een grondige afvalinventarisatie brengen we in kaart welk afval uw bedrijf nog zou kunnen scheiden en hoeveel u kan besparen. Want door afvalscheiding bij de bron toe te passen, zijn financiële en milieuvoordelen snel behaald.

Verpakkingsmaterialen en afvalvermindering

Er zijn diverse manieren om met afval om te gaan. Storten, verbranden, recyclen, hergebruiken of voorkomen van afval zijn de manieren volgens de Ladder van Lansink. Waarbij het storten van afval het minst gunstig en afvalpreventie het beste voor het milieu is. Bij GP Groot adviseren wij op diverse gebieden rondom afvalbeheer. Door  advies over afvalpreventie en afvalscheiding valt vaak nog veel te besparen. Verpakkingsmateriaal is de bepalende factor voor de hoeveelheid afval binnen uw branche. Daarom adviseren wij u hoe hier mee om te gaan en een snelle winst te behalen.   

Uw afval, uw energie

GP Groot levert uw eigen afval terug in de vorm van groene energie. Naast voordelige energietarieven geven wij concrete ondersteuning voor bedrijven op gebied van energieopwekking, energiebesparing en energiereductie. Ga voor meer informatie naar www.gpgrootenergie.nl.

Meer informatie

Vraag online meer informatie op over afvalmanagement in de industrie via het formulier of neem contact op met onze klantenservice