Groothandel

Door service, betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen, weten we veel groothandels aan ons te binden. Naast afvalbeheer en infra-oplossingen bieden wij ook duurzame energieoplossingen aan groothandels.

Door service, betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen, weten we veel groothandels aan ons te binden. Naast afvalbeheer en infra-oplossingen bieden wij ook duurzame energieoplossingen aan groothandels.

Afvalinzameling bij groothandel 

Wanneer afval bij de bron wordt gescheiden, kan het dienen als grondstof voor een volgend product  Wij streven er dan ook naar om bedrijven zo veel mogelijk te ondersteunen bij het scheiden van afval, want alleen samen maximaliseren we onze recycle- en milieuprestatie.

Afvalsoorten

GP Groot kan alle voorkomende afvalsoorten voor groothandels inzamelen. Hieronder zijn de meest voorkomende afvalstromen bij groothandels opgenomen.

Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaald u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containerformaat, ledigings frequentie en ontvang een offerte op maat. Stel hier uw pakket samen

Afvalscheiding = afvalbesparing 

Bij GP Groot ligt op het gebied van afvalinzameling de nadruk op het consequent onder controle houden van uw afvalkosten. Door een grondige afvalinventarisatie brengen we in kaart welk afval uw bedrijf nog zou kunnen scheiden en hoeveel u kan besparen. Want door afvalscheiding bij de bron toe te passen, kunnen financiele en milieuvoordelen snel worden behaald.

Door inkoopafspraken naar afvalvermindering

Er zijn diverse manieren om met afval om te gaan. Storten, verbranden, recyclen, hergebruiken of voorkomen van afval zijn de manieren volgens de Ladder van Lansink. Waarbij storten het minst gunstig en voorkomen van afval het beste voor het milieu is. Bij GP Groot adviseren wij op diverse gebieden rondom afvalbeheer. Met advies over afvalpreventie valt vaak nog veel te besparen. Verpakkingsmateriaal is een bepalende factor in de hoeveelheid afval binnen een bedrijf. Daarom adviseren wij u hoe hier mee om te gaan en een snelle winst te behalen.    

Uw afval teruggeleverd als groene energie

GP Groot levert uw eigen afval terug in de vorm van energie. Naast voordelige energietarieven geven wij concrete ondersteuning voor bedrijven op gebied van energieopwekking, energiebesparing en energiereductie. Ga voor meer informatie naar www.gpgrootenergie.nl.

Meer informatie

Vraag online meer informatie op over afval in de groothandel via het formulier of neem contact op met onze klantenservice