Automotive & Garagebedrijven

GP Groot is uw specialist in het verzorgen van totaaloplossingen voor autobedrijven en transportbedrijven. Wij verzorgen de inzameling van garageafval en leveren ook nieuwe smeermiddelen en brandstoffen.

GP Groot is uw specialist in het verzorgen van totaaloplossingen voor autobedrijven en transportbedrijven. Wij verzorgen de inzameling van garageafval en leveren ook nieuwe smeermiddelen en brandstoffen.

Afvalinzameling bij garages, transport- en landbouw- mechanisatiebedrijven

De afvalinzameling bij garages, transport- en landbouwmechanisatiebedrijven bestaat voornamelijk uit het afvoeren van reststoffen die vrijkomen bij het onderhoud of reparatie van voertuigen. GP Groot zorgt er voor dat de afvalstromen met speciale inzamelmiddelen netjes en centraal kunnen worden verzameld en aangeboden ter verwerking.

Afvalsoorten

GP Groot kan alle voorkomende afvalsoorten bij garages, transport- en landbouwmechanisatiebedrijven inzamelen. Hieronder zijn de meest voorkomende afvalstromen bij garages opgenomen.

Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaald u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Selecteer eenvoudig een afvalsoort, containerformaat, ledigings frequentie en ontvang een offerte op maat. Stel hier uw pakket samen

Inzameling van afgewerkte olie

Heeft u vaak afval in de vorm van afgewerkte olie? GP Groot zamelt uw oude olie in en verwerkt deze op een milieuvriendelijke manier, simpel en betrouwbaar. Bekijk de tarieven HIER.

Afvalpreventie bij garagebedrijven

Advies bij afvalscheiding en afvalpreventie vormt een essentieel onderdeel van het AutomotiveTotaalpakket. Daarnaast maakt u gebruik van onze concrete richtlijnen ter voorkoming van afval. Een unieke dienstverlening die helpt uw afvalkosten en milieubelasting te verminderen.

Smeermiddelen en brandstoffen

GP Groot is ook actief in de levering van smeermiddelen en brandstoffen. Wij leveren dit zowel in bulkhoeveelheden als in kleinere hoeveelheden.
Smeermiddelen bestellen? Kijk dan op de website van GP Groot Brandstoffen en oliehandel