Reisswolf aanwezig op Vakbeurs Facilitair

In de Brabanthallen wordt op 14, 15 en 16 januari aanstaande de Vakbeurs Facilitair gehouden. Reisswolf –dochter van GP Groot- is aanwezig bij deze beurs met een stand, 2H-002. Tijdens de beurs presenteert Reisswolf Nederland twee prachtige voorbeelden van facilitaire integratie met betrekking tot afvalscheiding, milieuvoordelen en gebruiksgemak; de RecycleBIN en Postscanning.

6 januari 2015 Reisswolf aanwezig op Vakbeurs Facilitair Zoom

RecycleBIN
Met de RecycleBIN kan op elke kantoorlocatie bedrijfsafval gescheiden worden aan de bron. Zonder dat dit extra moeite kost, en zonder dat er diverse afvalbakken staan. Door te werken met de RecycleBIN geeft u een positief signaal af aan mens en milieu.

Postscanning
Bij efficiënt werken is het van groot belang dat medewerkers snel toegang hebben tot poststukken. Reisswolf scannen de post van het bedrijf en stelt het digitaal beschikbaar. Met één druk op de knop hebben de medewerkers de juiste poststukken in handen. De poststukken kunnen zelfs direct worden opgenomen in het eigen documentmanagement systeem. Reisswolf neemt de zorg voor dagelijkse poststukken volledig uit handen. Op deze manier wordt tijd en geld bespaard.

Heeft u interesse in de RecyclBIN og het digitaliseren van poststukken? Bezoek Reisswolf bij stand 2H-002! Onze collega’s verwelkomen u graag.

Wilt u nu al meer informatie? Neemt u dan contact met Ronald  Molenaar, r.molenaar@gpgroot.nl - 06-10941834

Delen