KLANTBEOORDELINGEN van GP Groot inzameling en recycling

Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen? Klik hieronder om zelf een beoordeling te schrijven.

BEOORDELING SCHRIJVEN


Onze klantbeoordelingen geverifieerd door 'The Feedback Company':

GP Groot
16-08-2018
9 uit 10 1
container 3m²
communicatie via internet 24/7
GP Groot
15-08-2018
10 uit 10 1
prima afspraak, alles klopte. Vooraf een belletje . . . erg prettig.
Doen wat wordt beloofd maar dat hoort zo, lijkt mij.
GP Groot
15-08-2018
8 uit 10 1
Beoordelingen
GP Groot
12-08-2018
10 uit 10 1
Evaluatie grofvuilverwerking
Bij het grofvuil mochtdakleer en dakafval worden meegeleverd, zij het gescheiden boven op. De persoon die het kwam ophalen was zeer vriendelijk
GP Groot
11-08-2018
8 uit 10 1
x
X
GP Groot
09-08-2018
9 uit 10 1
Fijn met puin
Makkelijke webshop tegen reele tarieven. Containers snel geleverd, gewisseld en opgehaald.
GP Groot
09-08-2018
8 uit 10 1
GP Groot levert snel
Snel en efficient
GP Groot
08-08-2018
4 uit 10 1
Elk jaar hebben wij een container vol met bloembollennetten. Jaar op jaar moeten wij meerdere keren bellen om een container voor die netten. Wij wonen in Groningen, dus dat is voor GP Groot waarschijnlijk te ver weg. We hebben geen keus, want GP Groot is het enige bedrijf dat de netten recycled. Dit jaar nog maar twee keer gebeld, 1x naar Gp Groot en een keer naar hun dochteronderneming die ze voor hun ophaalt. Misschien dat een negatieve recensie helpt

Onze reactie

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Wij halen in het hele land bollennetten op en proberen daarbij iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gezien de hoeveelheid bollennetten die bij ons worden aangemeld kan het soms wat langer duren voordat wij ze komen ophalen. Een opdracht kunt u altijd aanmelden via onze website: www.gpgroot.nl/bollennetten.
GP Groot
06-08-2018
10 uit 10 1
Zeer tevreden
snelle service en makkelijk om je container te laten omwisselen of ophalen.
GP Groot
06-08-2018
1 uit 10 1
Helaas wel betalen maar niet leveren. Ruim een week van te voren een container besteld. Afgelopen vrijdag zou deze geleverd worden. Zaterdag op de afgesproken locatie, helaas geen containers. Gebeld maar helaas ....... misschien was de chauffeur nog onderweg ? Vijf man inhuur naar huis kunnen sturen. Nu maar zien of we het geld terug krijgen. En een rekening kunnen sturen voor de inhuur.
Weinig

Onze reactie

Wij vinden het heel vervelend om te horen dat de bestelde container niet geleverd is. Zojuist hebben wij telefonisch contact met u gehad en is uitgelegd hoe het kan dat uw order niet correct is uitgevoerd. U krijgt zo snel mogelijk uw geld terug. Nogmaals excuses voor het ongemak.
GP Groot
03-08-2018
10 uit 10 1
Prima
Makkelijk via de site een container te bestellen en aan te geven om weer op te halen. Ook keurig geleverd en opgehaald op afgesproken datum.
GP Groot
26-07-2018
8 uit 10 1
Goede service
Communicatie, snelheid
GP Groot
25-07-2018
10 uit 10 1
Goed bedrijf met goede service
Container wordt geleverd op de aangegeven dag en als ie eerder vol is dan gepland wordt ie ook eerder opgehaald ondanks dat je al een ophaaldatum heb gemaakt.
GP Groot
25-07-2018
1 uit 10 1
Uiterst slechte service
Goede marketing. Komt helaas beloftes niet na.

Onze reactie

Wij vinden het vervelend om te horen dat de dienstverlening niet naar wens was, onze excuses daarvoor. Afgelopen week hebben wij u meerdere malen gebeld en gemaild maar tot op heden hebben wij u helaas nog niet kunnen spreken. Wij hopen dat u alsnog reageert op het voicemailbericht of de e-mail zodat we met u in contact kunnen komen om alsnog tot een oplossing te komen.
GP Groot
20-07-2018
10 uit 10 1
Goed meedenken van de chauffeur mbt het plaatsen van de bak. Goeie communicatie richting de klant. Alles netjes optijd gebracht en gehaald.
Communicatie vanuit het bedrijf/chauffeur richting de klant.
GP Groot
18-07-2018
8 uit 10 1
Van mijn stenen af
Keurig en vriendelijk personeel
GP Groot
15-07-2018
10 uit 10 1
Snelle levering en goed bereikbaar.
Snelle levering, flexibel en goed bereikbaar.
GP Groot
13-07-2018
9 uit 10 1
Klasse
Super snelle afhandeling. Afspraken worden nagekomen. Correcte communicatie.
GP Groot
11-07-2018
10 uit 10 1
Top service
Service en afspraak is afspraak.
GP Groot
06-07-2018
4 uit 10 1
Weinig klantgericht.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25