KLANTBEOORDELINGEN van GP Groot inzameling en recycling

Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen? Klik hieronder om zelf een beoordeling te schrijven.

BEOORDELING SCHRIJVEN


Onze klantbeoordelingen geverifieerd door 'The Feedback Company':

GP Groot
15-01-2018
8 uit 10 1
Huren puincontainer
Komt afspraken prima na en is de chauffeurs zijn zeer servicegericht. Top
GP Groot
15-01-2018
8 uit 10 1
feedback over GP Groot inzameling en recycling
ging goed
GP Groot
11-01-2018
8 uit 10 1
Containerhuur
GP Groot
05-01-2018
8 uit 10 1
Goed, maar duur.
Goede communicatie.
GP Groot
31-12-2017
10 uit 10 1
Simpel,snel,stipt,Service!.
GP Groot
31-12-2017
10 uit 10 1
Prima service!
De gehuurde container werd snel en op een voor ons handige plek geplaatst en werd even snel en vakkundig weer opgehaald. Prima service!
GP Groot
30-12-2017
9 uit 10 1
Service zoals het hoort
Keurig op tijd, bak geplaatst en een dag later weer opgehaald
GP Groot
19-12-2017
8 uit 10 1
Wakker gebeld door GP Groot Bij de online bestelling van een bouw- en sloopafvalcontainer heb ik aangegeven dat ik graag voor aflevering gebeld wilde worden op mijn telefoonnummer. Dit is helaas niet gebeurd. Op de afleverdag ging om 6:50 uur de huisdeurbel over. Toen ik de deur opendeed stond er een medewerker en vrachtwagen van GP Groot voor de deur. Ik moest me snel aankleden om mijn auto een stukje verderop in de straat te parkeren om ruimte te maken voor de plaatsing van de container in de parkeerstrook voor onze woning.
Klantvriendelijkheid en flexibiliteit
GP Groot
18-12-2017
8 uit 10 1
Bezorgen en ophalen bak groot afval.
Goed aan de afspraken gehouden
GP Groot
29-11-2017
10 uit 10 1
Levering Puinbak
Op tijd geleverd. Makkelijk en toegankelijke site
GP Groot
23-11-2017
10 uit 10 1
gewoon tevreden
netjes volgens afspraak geleverd, aardige chauffeur die vrolijk met een grap de container op de gewenste plek heeft neergezet. ophalen was ik niet bij, maar zag er allemaal keurig uit.
GP Groot
23-11-2017
8 uit 10 1
Goed en snel
GP Groot
22-11-2017
10 uit 10 1
huur container
De container was op tijd volgens afspraak en is op tijd opgehaald.
GP Groot
17-11-2017
8 uit 10 1
Prima bakkie
GP Groot
17-11-2017
10 uit 10 1
Zeer tevreden !
Gebruiksvriendelijke website ! Van a-z goed geregeld !
GP Groot
17-11-2017
10 uit 10 1
Snelle levering. De chauffeur belde netjes een half uur voordat de container bezorgd werd.
Snelle levering en de container werd gelijk weer opgehaald.
GP Groot
17-11-2017
9 uit 10 1
super
goed en snel
GP Groot
09-11-2017
10 uit 10 1
Echt een top bedrijf goeie communicatie en een snelle levering en ook snel weer afvoeren . Een dikke tien??
Zeer snel en goeie communicatie
GP Groot
09-11-2017
10 uit 10 1
Met GP Groot zit je goed
De chauffeurs zijn altijd goed gehumeurd en voorzichtig als de ruimte beperkt is.
GP Groot
09-11-2017
8 uit 10 1
Top service
Goede communicatie.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20