KLANTBEOORDELINGEN van GP Groot inzameling en recycling

Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen? Klik hieronder om zelf een beoordeling te schrijven.

BEOORDELING SCHRIJVEN


Onze klantbeoordelingen geverifieerd door 'The Feedback Company':

GP Groot
20-06-2018
10 uit 10 1
Goede eerste kennismaking. Wat belooft is komt men na. Ook tweede keer prima verlopen ondanks een fout van mijn kant uit. Deze werd direct opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld. Mooi om te zien dat naast een technische oplossing (internet) dit bedrijf ook telefonisch goed bereikbaar is en of je word terug gebeld.
Communicatie via internet en telefonisch
GP Groot
13-06-2018
8 uit 10 1
Goede en snelle service
Snelle reactie bij vragen, snelle levering
GP Groot
08-06-2018
9 uit 10 1
Zeer tevreden
Altijd op tijd!
GP Groot
07-06-2018
2 uit 10 1
Waardeloze communicatie.
Klant onvoldoende informeren.

Onze reactie

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. U heeft momenteel per e-mail en telefonisch contact met onze collega’s. Vanwege een strikte wetgeving zijn wij helaas genoodzaakt om exact te weten welke materialen in de af te voeren container zitten.
GP Groot
07-06-2018
10 uit 10 1
Afvalbak sloopafval
Werkt snel via webshop
GP Groot
06-06-2018
8 uit 10 1
Tante Han
GP Groot
03-06-2018
4 uit 10 1
Beloftes op website niet waargemaakt.

Onze reactie

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de dienstverlening. Afgelopen week hebben wij u meerdere malen proberen te bellen maar tot op heden hebben wij u helaas nog niet kunnen spreken. Wij hopen met u in contact te komen om tot een oplossing te komen. U kunt verdere uitleg telefonisch via 088-472 12 00 of per e-mail via verkoop@gpgroot.nl geven. Wij hopen van u te horen.
GP Groot
03-06-2018
10 uit 10 1
Snel en professioneel
Klantvriendelijk
GP Groot
31-05-2018
10 uit 10 1
Afvoer schone grond
Bestellen en ophalen via website is goed geregeld Container keurig geplaats op via mail aangegeven plaats.
GP Groot
31-05-2018
10 uit 10 1
geel is beauty
GP Groot
30-05-2018
9 uit 10 1
Prima!
Erg vriendelijk, alles geleverd zoals afgesproken.
GP Groot
27-05-2018
10 uit 10 1
goed geregeld!
Duidelijkheid
GP Groot
27-05-2018
10 uit 10 1
Prima gegaan
Snel geleverd en snel opgehaald
GP Groot
26-05-2018
8 uit 10 1
huur container
GP Groot
24-05-2018
7 uit 10 1
goed gedaan
Makkelijk via internet te regelen
GP Groot
24-05-2018
8 uit 10 1
goed
GP Groot
24-05-2018
10 uit 10 1
Toelevering en communicatie over puinbakken
Wij hebben nu een vierde puinbak staan. Allen zeer snel geleverd, en mocht het een dagje later worden werd er gebeld. Goede communicatie en snelle service!
GP Groot
22-05-2018
7 uit 10 1
Groots
goeie communicatie
GP Groot
22-05-2018
10 uit 10 1
Snelle service
We hebben 3 containers in korte tijd bij jullie afgenomen. Levering, wisselen en ophalen ging snel en zonder problemen. Een aanrader.
GP Groot
19-05-2018
10 uit 10 1
Grof afval bak levering
Zonder problemen geplaatst en omgeruild via het internet systeem na een eenvoudige aanmeldingen alles goed te regelen
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24