Gladheidsbestrijding

GP Groot
Samen meer waarde creƫren.

Tijdens de vorstperiode staan de teams van GP Groot voor u klaar om wegen en bedrijfsterreinen sneeuw- en ijsvrij te maken en te houden.

Openbare wegen

Al meer dan veertig jaar voert GP Groot gladheidbestrijding uit op openbare wegen. Vaste klanten zijn Rijkswaterstaat en de Provincie Noord-Holland. Door onze ervaring is onze organisatie hierdoor optimaal ingesteld en kunnen we ook gladheidsbestrijding aanbieden op bedrijfsterreinen.

Bedrijfsterreinen

Bedrijven kunnen veel hinder ondervinden van gladheid. Klanten van ons zijn veelal winkels, distributiecentra en tankstations. Op deze locaties verrichten wij preventieve strooiwerkzaamheden (strooien voordat gladheid kan ontstaan) en curatieve werkzaamheden (strooiwerkzaamheden bij gladheid door ijsvorming of sneeuwvorming). Wij bieden deze diensten aan op basis van jaarcontracten. Terwijl u slaapt, zorgen wij ervoor dat voor aanvang van activiteiten op uw terrein het terrein vrij is van gladheid.

Meer informatie

Wenst u meer informatie te ontvangen omtrent gladheidsbestrijding of een passende offerte? Vraag online meer informatie op over gladheidsbestrijding via het formulier of neem contact op met onze klantenservice.