Eigentijdse benadering
en expertise

GP Groot
Samen meer waarde creƫren.

De ruimte om te bouwen is in Nederland schaars geworden. Dat betekent dat het ongelimiteerd volzetten van weilanden met woningen tot het verleden behoort. Het scheppen van nieuwe en verantwoorde bouwlocaties vraagt om een eigentijdse benadering en expertise. Daarbij staan aspecten als duurzaam ontwikkelen, maatschappelijke betrokkenheid en een kwalitatief goed leefklimaat bovenaan.

Infraontwikkeling

GP Groot is goed op de hoogte van potentiele bouwlocaties, onderzoekt de mogelijkheden, legt contacten en neemt initiatief. Bijvoorbeeld door het verwerven van grondposities, toekomstige bouwkavels of bestaande gebouwen. Deels op eigen kracht en ook met samenwerkingen met andere partijen in de bouwwereld, zoals ontwikkelende bouwers, projectontwikkelaars, architecten en ingenieursbureaus.

Bouw- en woonrijp maken

De basis van menig woonwijk is door ons gelegd. Wij zijn specialist als het gaat om het bouw- en woonrijp maken van locaties. Binnen- of buitenstedelijk of op inbreilocaties. Wij zijn goed op de hoogte van potentiële bouwlocaties: we kennen de plussen en minnen van de locatie en nemen initiatief. Onze kracht is het ontwikkelen van de infrastructuur.

Wegaanleg en bestratingen

Hink Bestratingen is onderdeel van GP Groot infra en engineering. Hierdoor zijn we met recht een echte bestratingspecialist. Herbestraten, mobiele kraan, shovels; we hebben het in huis. Voordat wij bestrating aanbrengen, adviseren we onze opdrachtgever over de mogelijkheden en de toe te passen materialen.

Kleine bruggen en oeverwerken

Als Noord-Hollanders staan we met beide voeten stevig op de grond. Tegelijkertijd werken we graag op, in en rondom het water, om te zorgen dat we op een veilige manier van het water kunnen genieten. Het realiseren van bruggen, duikers en oeverbeschoeiing is een van onze specialismen.