Meer controle, minder risico

Naast betaalgemak staat veiligheid voorop bij de zakelijke GP Groot-tankpas. Uiteraard zijn de passen beschermd met een persoonlijke pincode om het risico op fraude bij diefstal of verlies tot een minimum te beperken. Daarnaast bevorderen de onderstaande opties en handige tips veilig gebruik van de tankpas:

Limiet instellen
Met de ‘Mijn brandstoffen’ webportal stelt u per tankpas een brandstof- en/of shoplimiet in. Zo houdt u grip op uw uitgaven en verkleint u de kans op fraude.

Kilometerregistratie
Per tankpas stelt u in of de chauffeur na elke tankbeurt ook de kilometerstand moet invoeren. Registratie van brandstoftransacties en gereden kilometers vergroot uw inzicht in het brandstofverbruik van uw wagenpark.

Tweepassen-systeem
Voor meer controle kunt u er voor kiezen om chauffeurs na een tankbeurt hun pincode én hun voertuigcode te laten invoeren. Vooral bedrijven met wisselende chauffeurs per wagen maken gebruik van deze mogelijkheid. Hierbij wordt per
chauffeur een persoonlijke pas geleverd. Zo ziet u welke chauffeur welke auto heeft getankt. Het tweepassen-systeem beschermt uw bedrijf beter tegen fraude en geeft tegelijkertijd inzicht in het brandstofverbruik per chauffeur.

Tankpas aanvragen?

Wilt u gebruik maken van de zakelijke GP Groot tankpas? Dan kunt u contact opnemen met onze binnendienst op tel: 088-472 0300, e-mail: tankpas@gpgroot.nl of bekijk de tankpasbrochure.