Inzicht en overzicht - GP Groot tankpas

Speciaal voor GP Groot tankpashouders is het 'Mijn brandstoffen' webportal en de GP Groot tanklocatie-app ontwikkeld. De zakelijke GP Groot tankpas biedt u naast gemak ook inzicht en overzicht.

Online beheer met ‘Mijn brandstoffen’

‘Mijn Brandstoffen’ is de online webportal van GP Groot brandstoffen en oliehandel. Deze is speciaal ontwikkeld voor de gebruikers van de GP Groot Tankpas. Met de gebruiksvriendelijke webportal heeft u 24 uur per dag inzicht in alle tankgegevens, zoals brandstofverbruik en facturen per kaartnummer.

Voordelen ‘Mijn brandstoffen’ webportal:
• Alle tankpassen beheren in één simpel overzicht
• Tankpassen aanvragen en blokkeren
• Kaart transacties en kilometerregistratie opvolgen
• 24/7 Facturen raadplegen en downloaden

Toegang tot ‘Mijn brandstoffen’
U kunt inloggen op de webpagina van ‘Mijn brandstoffen’ via: www.gpgroot.nl/mijnbrandstoffen, zodra u de eerste factuur heeft ontvangen. Heeft u wel een tankpas van GP Groot maar nog geen toegang tot de online webportal? Vraag uw inloggegevens dan aan via onze klantenservice. tel: 088-472 0300 of per e-mail: tankpas@gpgroot.nl

GP Groot Tanklocatie-app

Met de GP Groot tanklocatie-app navigeert u eenvoudig naar één van deze bijna 300 tankstations in Nederland. De GP Groot tanklocatie-app toont aan de hand van uw locatie de dichtstbijzijnde tankstations en navigeert u naar het door u geselecteerde tankstation. Aanvullende informatie zoals aanwezige brandstoffen, openingstijden, shop of carwash worden per locatie weergegeven en hierop kan worden gefilterd. De GP Groot tanklocatie-app is gratis te downloaden voor uw smartphone of tablet met iOS in de App Store of met Android in de Google Play store.

Altijd een up-to-date locatieoverzicht

Om u altijd een up-to-date locatieoverzicht te kunnen bieden kunt u de GP Groot tanklocatie-app op uw telefoon of tablet installeren of het digitale locatieoverzicht downloaden. U kunt deze digitale locatiekaart downloaden op www.gpgroot.nl/tankstations. Wijzigingen zoals nieuwe tanklocaties worden gecommuniceerd op uw factuur, middels een push-bericht op de GP Groot tanklocatie-app en als nieuwsbericht op: www.gpgroot.nl/brandstoffen.

Tankpas aanvragen?

Wilt u gebruik maken van de zakelijke GP Groot tankpas? Dan kunt u contact opnemen met onze binnendienst op tel: 088-472 0300, e-mail: tankpas@gpgroot.nl of bekijk de tankpasbrochure.

Adviesprijzen motorbrandstoffen

Actuele brandstofprijzen
Historisch overzicht