Voordelig en gemakkelijk tanken

GP Groot tankpas

Met de GP Groot tankpas tankt u veilig, voordelig en gemakkelijk bij bijna 300 tankstations in Nederland. Als zakelijke klant profiteert u van aantrekkelijke prijsvoordelen, overzichtelijke verzamelfacturen en vele extra’s. De tankpas is voor elke organisatie met kvk-inschrijving, vanaf één auto. Ontdek hoe we u kunnen helpen om tijd en geld te besparen met de GP Groot tankpas.

Voordeel én gemak met de GP Groot tankpas

De zakelijke GP Groot-tankpas is te gebruiken bij bijna 300 tankstations in Nederland. Veel van onze tankstations zijn uitgerust met een buitenpaal, zodat u er 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt tanken. Bekijk het overzicht met alle tanklocaties 'HIER'.

Tankpas GP Groot Brandstoffen

Voordelen GP Groot tankpas:

  • Veilig en gemakkelijk tanken
  • Scherpe prijs voor brandstof en AdBlue
  • Verzamelfactuur: eenvoudig btw terugvorderen
  • Mogelijkheid tot afrekenen van shopproducten
    en 30% korting op carwash
  • Landelijke dekking, 300 tankstations
  • Optimale controle en inzicht met ‘Mijn brandstoffen’
  • Toegang tot de gratis GP Groot tanklocatie-app voor Apple of Android

Tankpassen zijn eenvoudig online te beheren in het "Mijn Brandstoffen"-webportal van GP Groot. Beheerders houden zo optimale controle op het brandstofverbruik per pashouder en voertuig. Ook kunnen zij er zelf tankpassen blokkeren en nieuwe aanvragen. Per tankpas is te bepalen of er ook zaken als carwash, smeermiddelen of andere shopartikelen mee zijn te betalen.

Tankpas aanvragen?

Wilt u gebruik maken van de zakelijke GP Groot tankpas? Dan kunt u contact opnemen met onze binnendienst op tel: 088-472 0300, e-mail: tankpas@gpgroot.nl of bekijk de tankpasbrochure voor meer informatie.
De algemene voorwaarden voor de tankpas kunt u hier bekijken.