Brandstoffen &
smeermiddelen snel geleverd

GP Groot
Samen meer waarde creƫren.

Voor de smeermiddelenmerken Argos Oil en Texaco hebben wij serviceprogramma's ontwikkeld die de garagebedrijven ondersteunen in hun marktbewerking en in hun dagelijkse operationele werkzaamheden. Naar gelang merkkeuze wordt het onderdeel voorzien van de nodige merkuitingen.

Leenauto

Garagebedrijven die de smeermiddelproducten van Argos Oil en/of Texaco afnemen via GP Groot brandstoffen en oliehandel, kunnen gebruik maken van het praktische en budgetvriendelijke leenauto programma. Het garagebedrijf beschikt hiermee over een extra servicemiddel om hun klanten te binden en ontzorgen gedurende de periode dat de auto in reparatie of onderhoud is. De leenauto draagt bij aan de professionele en kwalitatieve uitstraling van zowel het garagebedrijf als voor de smeermiddelenmerk Argos Oil en/of Texaco. De leenauto wordt gratis voorzien van bestickering en de gegevens van het garagebedrijf. De leenauto is beschikbaar via zowel het Argos Oil Service Programma als het Texaco Service Programma.

Wilt u meer informatie over de Argos Oil leenauto, klik dan hier. Voor de Texaco leenauto, klik hier. Of neem contact op met uw vertegenwoordiger.

Olierek

Het olierek is een efficiënt en praktisch opslagmiddel. Door de inzet van dit rek staan veel benodigde oliesoorten overzichtelijk en binnen handbereik bij elkaar. Op het rek is ruimte voor 9 grote 20-liter verpakkingen waardoor u altijd de juiste olie in huis heeft. Met het olierek beschikt het u over een praktische, flexibele en kostenbesparende oplossing voor het onderhoud in uw bedrijf. Het olierek is beschikbaar via zowel het Argos Oil Service Programma als het Texaco Service Programma.

Wilt u meer informatie over het Argos Oil olierek, klik dan hier. Voor het Texaco olierek, klik hier. Of neem contact op met uw vertegenwoordiger.

Liquid store

De Liquid Store is een efficiënte en compacte opslagunit voor diverse vloeistoffen zoals oliën en koelvloeistof. De unit is praktisch in gebruik, heeft een grote opslagcapaciteit en neemt beperkte ruimte in beslag. Aan de voorzijde voorzien van een zelfsluitende aftapkraan en daaronder een lekbak met rooster voor de opvang van lekvloeistof. De liquid store is beschikbaar via zowel het Argos Oil Service Programma als het Texaco Service Programma.

Wilt u meer informatie over de Argos Oil Liquid Store, klik dan hier. Voor de Texaco Liquid Store, klik hier. Of neem contact op met uw vertegenwoordiger.

Heeft u vragen rondom het Service Programma of wilt u een bestelling plaatsen, neem contact op met onze binnendienst via tel: 088 – 472 0350 of e-mail: sales@gpgroot.nl. Of neem contact op met uw vertegenwoordiger.

Links:

Argos Oil Service Programma

Texaco Service Programma