Quaker

specialist in metaalbewerkingsvloeistoffen

Het vinden van het juiste type metaalbewerkingsvloeistof is vaak maatwerk. Een breed productassortiment alleen is niet voldoende. Gedegen advies kan van doorslaggevend belang zijn. GP Groot brandstoffen en oliehandel is de distributeur van Quaker metaalbewerkingsvloeistoffen in het gebied boven de A12 (Noord-Midden Nederland) voor de verkoop, distributie en technische ondersteuning van Quaker metaalbewerkingsvloeistoffen. Wij bieden u, met inzet van de meest geschikte Quaker producten, oplossingen om uw productieprocessen vlot en veilig te laten verlopen.

Hoogwaardige vloeistoffen en professioneel advies voor de metaalindustrie

Het Quaker assortiment bestaat uit o.a.:

  •          Snij-, vorm- en dieptrekoliën
  •          Reinigers
  •          ConserveringsoliënW
  •          Watermengbare koelvloeistoffen
  •          Vuurbestendige hydrauliekoliën

Quaker: wereldwijd specialist in metaalbewerkingsvloeistoffen

Quaker is wereldwijd één van de marktleiders op het gebied van metaalbewerkingsvloeistoffen met activiteiten in 21 landen. Sinds 1918 heeft Quaker een bijzonder omvangrijke expertise opgebouwd op gebied van productonderzoek en -ontwikkeling, labo-analyses en praktijktesten. Bovendien wordt de technische ondersteuning verzorgd vanuit het Europese hoofdkwartier in Uithoorn waardoor de lijnen kort zijn en tijdverlies minimaal is. Kijk voor meer informatie op www.quakerchem.com

Een deskundig advies?

Wilt u eens met een adviseur van GP Groot brandstoffen en oliehandel kijken naar een optimaal verloop van uw productieprocessen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag vrijblijvend met u mee.
Of bekijk het YouTube fimpje met meer informatie over Quaker hier. Daarnaast is er een case study over het Quaker product PRESS HARDENING QUINTOLUBRIC® 888-46, bekijk hier het document.