Brandstoffen &
smeermiddelen snel geleverd

GP Groot
Samen meer waarde creƫren.

AdBlue is bij een modern wagenpark niet meer weg te denken. De meeste EURO 5 & 6 vrachtwagens maar ook de nieuwste landbouwtrekkers, grondverzetmachines en personenwagens hebben naast diesel ook AdBlue nodig.

AdBlue pompsystemen

AdBlue is een hoogwaardige ureum oplossing die wordt ingespoten in de uitlaatpijp vóór de SRC katalysator van dieselmotoren. Hierdoor worden vrijwel alle NOx uitlaatgassen omgezet in onschadelijk stikstofgas en waterdamp. Uiteraard voldoet onze AdBlue aan de voorgeschreven normen ISO 22241-1 en CEFIC. Of het nu voor 1 tractor is of voor 100 vrachtwagens, wij hebben altijd een passende oplossing.

AdBlue tankinstallaties

Heeft u meerdere voertuigen met AdBlue op de weg? Dan zijn onze professionele AdBlue tankinstallaties met een tankinhoud van 2.500 tot 10.000 liter voor u voordeliger. Deze speciaal ontwikkelde AdBlue tankinstallaties zijn uitgerust met verwarmingselementen om bevriezing van het product tijdens de wintermaanden te voorkomen. Bovendien geniet u door het grotere afnamevolume van een gunstige inkoopprijs per liter.

Voor meer informatie over AdBlue oplossingen, klik hier.