Texaco

Full service tankstations

Texaco levert een hoogwaardige kwaliteit brandstoffen, speelt dagelijks in op de marktontwikkelingen en is innoverend op het gebied van alternatieve brandstoffen. De bevoorrading van uw tankstation wordt geregeld door onze eigen afdeling planning en uitgevoerd door onze eigen moderne vloot aan tankauto’s. De bevoorrading kan automatisch of op bestelling plaatsvinden. Wij bieden een 24-uursservice en dit alles tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Shopmanagement

De shop biedt uw klanten een uitgebreid assortiment artikelen. Van smeerolie tot snacks en van frisdrank tot snoep, uw shop biedt het uw klant allemaal. Om meer rendement uit uw shop te halen heeft Texaco een ondersteunend marketing programma ontwikkeld. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van dit programma.

Tankpas

Er zijn vele bedrijven en particulieren met een tankpas GP Groot-tankpas. Die pasbezitters komen ook bij u tanken. En omdat Texaco meedoet met het STARS-spaarsysteem is het voor veel mensen aantrekkelijk om bij Texaco te tanken.

Euro XL

Euro XL is een loodvrije benzine met octaangehalte 95, waar een extra dosis addidief aan wordt toegevoegd. Deze brandstof van hoge kwaliteit heeft een Euro 95-normering, en geeft enkele bijzondere voordelen ten opzichte van de klassieke Euro 95.

-De motor van uw auto zal beter gaan presteren, wat een lager verbruik, minder slijtage en dus een langere levensduur van uw auto garandeert.

-Euro XL brengt een aantoonbare verbetering van de prestaties met zich mee: minder koppel- en vermogensverlies, een snellere acceleratie en minder "misfires" (pingelen).

-Door een lager verbruik veroorzaakt Euro XL een minder schadelijke uitstoot, wat het milieu en onze omgeving ten goede komt.


Bent u benieuwd naar de extra voordelen van Euro XL voor u, uw auto én het milieu? Bekijk dan de Texaco website.