Exploitatie tankstations

Een belangrijke activiteit van GP Groot brandstoffen en oliehandel is de exploitatie van tankstations. GP Groot brandstoffen exploiteert en bevoorraad ongeveer 43 tankstations. Deze tankstations zijn deels bemand, onder de naam Texaco, met een eigen shop en wasstraat en deels onbemand. De onbemande stations staan bekend onder de namen Argos en Firezone.

Bekijk 'hier' een overzicht van alle tankstations waar de GP Groot-tankpas wordt geaccepteerd.

Texaco tankstations

Texaco levert een hoogwaardige kwaliteit brandstoffen, speelt dagelijks in op de marktontwikkelingen. De bevoorrading van uw tankstation wordt geregeld door onze eigen afdeling Planning en uitgevoerd door onze eigen moderne vloot aan tankauto’s. De bevoorrading kan automatisch of op bestelling plaatsvinden. Wij bieden een 24-uursservice en dit alles tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Firezone tankstations

Denkt u erover om de exploitatie van uw tankstation voort te zetten als onbemand tankstation? Dan is onze nog jonge en succesvolle Firezone-formule een interessante optie. Onder de slogan: Dure tijden? Goedkoper tanken!, kan door de klant snel, makkelijk, veilig en goedkoop 24 uur per dag worden getankt.

Argos tankstations

De Argos formule onderscheidt zich door flexibele inkoopcondities, een breed pakket aan producten en diensten, ondersteining op het gebied van marketing, uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen en is met Blue One 95 innoverend op het gebied van alternatieve brandstoffen.