Exploitatie van tankstations

GP Groot
Samen meer waarde creƫren.

Een belangrijke activiteit van GP Groot brandstoffen en oliehandel is de exploitatie van tankstations. GP Groot brandstoffen exploiteert en bevoorraadt ongeveer 53 tankstations. Deze tankstations zijn deels bemand, onder de naam Texaco, met een eigen shop en wasstraat en deels onbemand. De onbemande stations staan bekend onder de namen Argos, Firezone en NXT.

Bekijk 'hier' een overzicht van alle tankstations waar de GP Groot-tankpas wordt geaccepteerd.

Texaco tankstations

Texaco levert een hoogwaardige kwaliteit brandstoffen, speelt dagelijks in op de marktontwikkelingen. De bevoorrading van uw tankstation wordt geregeld door onze eigen afdeling Planning en uitgevoerd door onze eigen moderne vloot aan tankauto’s. De bevoorrading kan automatisch of op bestelling plaatsvinden. Wij bieden een 24-uursservice en dit alles tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Firezone tankstations

Denkt u erover om de exploitatie van uw tankstation voort te zetten als onbemand tankstation? Dan is onze nog jonge en succesvolle Firezone-formule een interessante optie. Onder de slogan: Dure tijden? Goedkoper tanken!, kan door de klant snel, makkelijk, veilig en goedkoop 24 uur per dag worden getankt.

Argos tankstations

De Argos formule onderscheidt zich door flexibele inkoopcondities, een breed pakket aan producten en diensten, ondersteuning op het gebied van marketing, uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen en is met Blue One 95 innoverend op het gebied van alternatieve brandstoffen. 

NXT tankstation

Door uitdagingen op het gebied van klimaat en luchtkwaliteit groeit de vraag naar minder milieubelastende mobiliteit. Er zijn goede alternatieven voor benzine en diesel beschikbaar, de verkrijgbaarheid ervan is echter nog niet optimaal. NXT is hét concept voor minder milieubelastende mobiliteit, dat kansen biedt om de verkrijgbaarheid van alternatieve brandstoffen te vergroten. NXT heeft een duurzaam karakter, dat tot uiting komt in de aangeboden brandstoffen, de samensmelting met de directe omgeving van het station en de zelfvoorzienende energiebehoefte. Bovendien is het tankstation schaalbaar door modulair te plaatsen luifels, waardoor het aanbod van brandstoffen eenvoudig kan worden aangepast op de regionale vraag. Dat maakt het NXT-station het 'tankstation van de toekomst. Kijk ook op NXT Mobility.