Brandstoffen &
smeermiddelen snel geleverd

GP Groot
Samen meer waarde creƫren.

GP Groot is uw specialist in het verzorgen van totaaloplossingen voor autobedrijven en transportbedrijven. Wij verzorgen de inzameling van oliehoudend afval en leveren ook brandstoffen en smeermiddelen.

Brandstoffen en smeermiddelen

GP Groot is ook actief in de levering van smeermiddelen en brandstoffen. Smeermiddelen kunnen van grote invloed zijn op de efficiëntie en levensduur van uw materieel. Wij leveren een breed assortiment smeermiddelen van de merken Texaco en Argos, welke van een hoge kwaliteit zijn.

GP Groot levert de volgende soorten smeermiddelen:

  • Motoroliën
  • Cardan en versnellingsbakoliën
  • Remvloeistoffen
  • Smeervetten
  • Koelvloeistoffen 

Naast smeermiddelen leveren we ook absorptieproducten, ontvetter, additieven en andere aanverwante producten. De smeermiddelen leveren wij in diverse verpakkingseenheden, zoals: bulk, 208 liter vaten, 60 liter drums en cans van 20, 5 en 1 liter.

Laat uw gevaarlijk afval gemakkelijk afvoeren

Heeft u vaak afval in de vorm van afgewerkte olie of ander gevaarlijk afval? Uw oude olie aanmelden kan via www.AfgewerkteOlie.nl.

GP Groot-tankpas

Om voordelig en gemakkelijk te kunnen tanken geeft GP Groot Brandstoffen twee tankpassen uit: de GP Groot-tankpas. Wilt u gebruik maken van de GP Groot-tankpas? Dan kunt u het contactformulier invullen en wij nemen contact met u op.

Bekijk alle tanklocaties op deze kaart: http://www.gpgroot.nl/tankstations

Via de knop "Mijn Brandstoffen" kunt op elk moment van de dag online de geregistreerde tankbeurten inzien. Op deze manier weet u precies waar, wanneer en hoeveel er door u of uw personeel is getankt.

Voor de aanvraag van de GP Groot-tankpas kunt u ons bereiken op: 088-472 0300 of via het contactformulier.