Brandstoffen &
smeermiddelen snel geleverd

GP Groot
Samen meer waarde creƫren.

Voor bedrijven in de industrie bieden we innovatieve oplossingen binnen de gebieden afvalinzameling, recycling, infra, brandstoffen, smeermiddelen en energie.

Brandstoffen en smeermiddelen

GP Groot is ook actief in de levering van smeermiddelen en brandstoffen. Wij leveren een breed assortiment smeermiddelen van de merken Texaco en Argos, welke van een hoge kwaliteit zijn.

Voorbeelden van GP Groot smeermiddelen zijn:

  • Motoroliën
  • Cardan en versnellingsbakoliën
  • Remvloeistoffen
  • Smeervetten
  • Koelvloeistoffen 

Naast smeermiddelen leveren we ook absorptieproducten, ontvetter, additieven en andere aanverwante producten. De smeermiddelen leveren wij in diverse verpakkingseenheden, zoals: bulk, 208liter vaten, 60 liter drums en cans van 20, 5 en 1 liter.

Laat uw gevaarlijk afval gemakkelijk afvoeren

Heeft u vaak afval in de vorm van afgewerkte olie of ander gevaarlijk afval? Uw oude olie aanmelden kan via www.AfgewerkteOlie.nl.

GP Groot-tankpas

Om voordelig en gemakkelijk te kunnen tanken geeft GP Groot de GP Groot-tankpas uit. Wilt u gebruik maken van de GP Groot-tankpas? Dan kunt u het contactformulier invullen en wij nemen contact met u op.

Bekijk alle tanklocaties op deze kaart: http://www.gpgroot.nl/tankstations

Via de knop "Mijn Brandstoffen" kunt op elk moment van de dag online de geregistreerde tankbeurten inzien. Op deze manier weet u precies waar, wanneer en hoeveel er door u of uw personeel is getankt.