Brandstoffen &
smeermiddelen snel geleverd

GP Groot
Samen meer waarde creƫren.

Smeermiddelen kunnen van grote invloed zijn op de efficiëntie en levensduur van uw materieel. GP Groot is op meerdere vlakken actief in de bouwbranche. Wij dragen zorg voor de duurzame inzameling en recycling van bouwafval en de levering van brandstoffen en smeermiddelen.

Brandstoffen en smeermiddelen

Wij leveren een breed assortiment smeermiddelen van de merken Texaco en Argos, welke van een hoge kwaliteit zijn.

GP Groot levert de volgende soorten smeermiddelen:

  • Motoroliën
  • Cardan en versnellingsbakoliën
  • Remvloeistoffen
  • Smeervetten
  • Koelvloeistoffen 

Naast smeermiddelen leveren we ook absorptieproducten, ontvetter, additieven en andere aanverwante producten. De smeermiddelen leveren wij in diverse verpakkingseenheden, zoals: bulk, 208liter vaten, 60 liter drums en cans van 20, 5 en 1 liter.

Afgewerkte olie

Heeft u vaak afval in de vorm van afgewerkte olie? Via www.AfgewerkteOlie.nl kunt u de oude afgewerkte olie gemakkelijk aanmelden.

GP Groot-tankpas

De GP Groot-tankpas is door bedrijven en hun personeel te gebruiken op een groot aantal tankstations in heel Nederland. Veel van onze tankstations zijn uitgerust met een buitenpaal, zodat u er 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt tanken. Voor de aanvraag van de GP Groot-tankpas kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst, telefoonnummer 088-472 0300 of het contactformulier.

Via de knop "Mijn Brandstoffen" kunt op elk moment van de dag online de geregistreerde tankbeurten inzien. Op deze manier weet u precies waar, wanneer en hoeveel er door u of uw personeel is getankt.