Brandstoffen &
smeermiddelen snel geleverd

GP Groot
Samen meer waarde creƫren

De groenste sector met duurzame kansen. GP Groot zorgt er voor dat het afval van land- en tuinbouwbedrijven wordt omgezet tot bruikbare biomassa of biogas. Daarnaast is GP Groot ook actief op het gebied brandstoffen en smeermiddelen.

Brandstoffen en smeermiddelen

Wij leveren een breed assortiment smeermiddelen van de merken Texaco en Argos, welke van een hoge kwaliteit zijn.

GP Groot levert de volgende soorten smeermiddelen:

  • Motoroliën
  • Cardan en versnellingsbakoliën
  • Remvloeistoffen
  • Smeervetten
  • Koelvloeistoffen 

Naast smeermiddelen leveren we ook absorptieproducten, ontvetter, additieven en andere aanverwante producten. De smeermiddelen leveren wij in diverse verpakkingseenheden, zoals: bulk, 208liter vaten, 60 liter drums en cans van 20, 5 en 1 liter.

Laat uw gevaarlijk afval gemakkelijk afvoeren

Heeft u vaak afval in de vorm van afgewerkte olie of ander gevaarlijk afval? Via www.AfgewerkteOlie.nl kunt u de oude afgewerkte olie aanmelden.

GP Groot-tankpas

De GP Groot-tankpas is door bedrijven en hun personeel te gebruiken op een groot aantal tankstations in heel Nederland. Veel van onze tankstations zijn uitgerust met een buitenpaal, zodat u er 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt tanken. Voor de aanvraag van de GP Groot-tankpas kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst, telefoonnummer 088-472 0300 of het contactformulier.

Via de knop "Mijn Brandstoffen" kunt op elk moment van de dag online de geregistreerde tankbeurten inzien. Op deze manier weet u precies waar, wanneer en hoeveel er door u of uw personeel is getankt.