Brandstoffen &
smeermiddelen snel geleverd

GP Groot
Samen meer waarde creƫren.

GP Groot is uw specialist in het verzorgen van totaaloplossingen voor autobedrijven en transportbedrijven. Wij verzorgen de inzameling van (garage)afval en leveren nieuwe smeermiddelen en brandstoffen.

Brandstoffen en smeermiddelen

GP Groot is ook actief in de levering van smeermiddelen en brandstoffen. Wij leveren een breed assortiment goedgekeurde motoroliën en aanverwante producten van de merken Texaco en Argos, welke van een hoge kwaliteit zijn.

Voorbeelden van GP Groot smeermiddelen zijn:

  • Motoroliën
  • Cardan en versnellingsbakoliën
  • Remvloeistoffen
  • Smeervetten
  • Koelvloeistoffen 

Naast smeermiddelen leveren we ook absorptieproducten, ontvetter, additieven en andere aanverwante producten. De motoroliën leveren wij in diverse verpakkingseenheden, zoals: bulk, 208 liter vaten, 60 liter drums en cans van 20, 5 en 1 liter.

Laat uw gevaarlijke afval gemakkelijk afvoeren

Heeft u vaak afval in de vorm van afgewerkte olie of ander gevaarlijk afval? Via www.AfgewerkteOlie.nl kunt u deze afvalstromen aanmelden voor inzameling.

GP Groot-tankpas

De GP Groot-tankpas is door bedrijven en hun personeel te gebruiken op een groot aantal tankstations in heel Nederland. Veel van onze tankstations zijn uitgerust met een buitenpaal, zodat u er 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt tanken. Voor de aanvraag van de GP Groot-tankpas kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst, telefoonnummer 088-472 0300 of het contactformulier.

Via de knop "Mijn Brandstoffen" kunt op elk moment van de dag online de geregistreerde tankbeurten inzien. Op deze manier weet u precies waar, wanneer en hoeveel er door u of uw personeel is getankt.