Brandstoffen & Oliehandel

Vertrouwde leverancier van brandstoffen,
smeermiddelen en tankpassen.

GP Groot levert brandstoffen en smeermiddelen van verschillende merken aan een breed scala van afnemers in Noord Nederland

GP Groot brandstoffen en oliehandel is actief op drie fronten:

  • Groothandel in brandstoffen en smeermiddelen van de merken Texaco, Argos Oil en Quaker.
  • Exploitant van Texaco, Argos, Firezone en NXT tankstations.
  • Uitgever van de GP Groot tankpas en de GP Groot Texaco GO 'The easy way' tankpas. 

Groothandel

De brandstoffen en smeermiddelen worden verhandeld en gedistribueerd onder de merken Texaco, Argos Oil en Quaker. Afnemers zijn - buiten de eigen tankstations - onder meer tankstations van derden, garages, transportbedrijven en uiteenlopende industriële en agrarische ondernemingen.

De opkomst van alternatieve brandstoffen en steeds zuinigere motoren is onstuitbaar. Ons aanbod beweegt mee met de veranderende vraag, onder meer door transitie naar duurzame mobiliteit.

Exploitatie van tankstations

Een belangrijke activiteit van GP Groot brandstoffen en oliehandel is de exploitatie van tankstations. Wij exploiteren rond de 53 tankstations onder de merken Texaco, Argos, Firezone en NXT. Deze tankstations zijn deels bemand, met een eigen shop en wasstraat, en deels onbemand. Deze tankstations zijn verspreid over het gebied Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Friesland, Drenthe en Groningen.

GP Groot tankpas

De GP Groot-tankpas is door bedrijven en hun personeel te gebruiken op een groot aantal tankstations in heel Nederland. Veel van onze tankstations zijn uitgerust met een buitenpaal, zodat u er 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt tanken. Voor de aanvraag van de GP Groot tankpas kunt u het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op. Ook kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst, telefoonnummer 088-472 03 00.

Bekijk het overzicht met alle tanklocaties HIER.

Mijn Brandstoffen

Via de knop "Mijn Brandstoffen" kunt op elk moment van de dag online de geregistreerde tankbeurten inzien. Op deze manier weet u precies hoeveel, waar en wanneer er door u of uw personeel is getankt.