Afval container huren

Op onze site kunt u eenvoudig een afval container huren. Vaak wordt er geen rekening gehouden met het afval dat vrij komt na het klussen of verbouwen. Om uw werkplek afval-vrij te houden is het verstandig om een afval container te huren, zodat u daar al uw afval in kwijt kunt. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het afvoeren van het afval want dat wordt door ons weer netjes afgevoerd. Onze prijzen zijn all-in, dat betekent dat de huur van de container, het afvoeren en verwerken van het afval al in de prijs is inbegrepen. 

Tips voor een afval container huren

Voordat u een afval container gaat huren is het verstandig om de volgende zaken duidelijk te hebben:

  • Bepaal het afvalsoort dat u wilt laten afvoeren
  • Navragen bij uw gemeente of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van de container
  • Inschatting maken van het aantal m3 dat u wilt afvoeren

Besparen op afval

U kunt op uw afval besparen door het afval gescheiden af te voeren. Een afval container huren voor 1 soort afval is namelijk goedkoper dan het laten afvoeren van gemengd afval. Het is dus verstandig om te kijken of u sommige soorten afval door uw gemeente als grofvuil kunt laten ophalen of dat u wellicht zelf een ritje naar een afval inzamelpunt kunt maken.

Vergunning voor een afval container huren

In sommige gemeenten in het nodig om een vergunning te hebben voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Meestal is dit het geval als u ook een parkeervergunning nodig heeft. U dient dit zelf na te vragen en wanneer nodig in orde te maken.

Inschatten hoeveelheid afval

Schat van te voren in hoeveel afval u wilt laten afvoeren. Het is namelijk zonde als u achteraf een tweede container nodig heeft. U bent dan veel duurder uit. Vaak is het zo dat een grotere afval container maar een paar tientjes scheelt ten opzichte van een kleinere afval container.

Afval container huren

Heeft u een goed beeld van de bovenstaande zaken dan kunt u eenvoudig en snel een container huren via onze website. Klik hier om direct een afval container te huren.

Vragen?

Heeft u verder nog vragen over een afval container huren neem dan contact met ons op via het contact formulier. Of bel naar onze klantenservice via 088 - 472 12 34. Zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 16:30.