Huur online
een afvalcontainer

GP Groot
Samen meer waarde creƫren

U kunt bij ons een container huren voor uw opruiming, verbouwing of klus. Wij hebben verschillende formaten containers klaar staan die geschikt zijn voor verschillende soorten afval. Een container kan eenvoudig via de site besteld worden.

Container huren

Een container huren, hoe werkt dat?

U kunt via onze webshop eenvoudig een container huren. Het is handig als u van te voren weet welk afval u in de container wilt plaatsen en hoeveel m3 afval u heeft. U kiest vervolgens de juiste container in onze webshop. U bepaald zelf wanneer de container geleverd mag worden. Doorgaans kan de container de volgende werkdag al geleverd worden. U bepaalt zelf hoe lang u de container laat staan, met een maximale termijn van 6 weken. Zo kunt u rustig aan uw klus of verbouwing werken en weet u precies waar u aan toe bent. Al onze prijzen zijn all-in. U betaalt een vast bedrag per container. In de prijs zit de huur van de container, de voorrijkosten en het verwerken van het afval inbegrepen. Zo komt u dus niet voor verrassingen te staan.

De voordelen voor u op een rij

  • Een vast bedrag per container
  • Inclusief verwerking van het afval
  • Inclusief plaatsen en ophalen
  • Online betalen via iDEAL
  • Zelf afleverdatum kiezen

Ga naar de webshop

Welk soort afval mag ik in de container plaatsen?

U kunt bij ons een container huren voor de volgende afvalsoorten:

Weet u niet onder welk soort uw afval valt of wilt u weten of uw afval ook in de container geplaatst mag worden? Neem dan contact op via 088 - 472 12 34. Onze klantenservice helpt u graag verder.

Tip: Bespaar op uw afval door zoveel mogelijk te scheiden.

Mag ik een container voor mijn deur laten plaatsen?

In de meeste gemeente mag u een container op een parkeerplaats laten plaatsen. U dient dit echter wel zelf even bij uw gemeente na te vragen. Meestal is het zo dat wanneer u een parkeervergunning nodig heeft, u ook een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een container. Neem daarvoor zelf contact op met uw gemeente om een vergunning aan te vragen.

Tip: Onze 3m3 en 6m3 containers passen op een parkeerplaats! Overigens kunnen wij de container op elke gewenste plek plaatsen zolang die bereikbaar is voor de chauffeur.  

Andere soorten containers

Neem ook eens een kijkje bij onze andere soorten containers.