Olie/water/slib mengsels

GP Groot Rioolservice is een professionele partij voor het ledigen en reinigen van uw gehele olieafscheider (in de volksmond ook wel OWS put genoemd). Veel bedrijven maken al gebruik van onze klantgerichte dienstverlening en laten hun olieafscheider door GP Groot ledigen en reinigen.

Wanneer u OWS wilt afvoeren dan is goede communicatie van essentieel belang. Wij spreken in overleg een dag af en zorgen ervoor dat u alle maatregelen kunt treffen welke nodig zijn voordat wij komen. Dit voorkomt extra kosten en zorgt ervoor dat het snel geregeld kan worden.

Regelgeving

Het afvoeren van oliehoudende afvalstromen is onderhevig aan strenge wetgeving. GP Groot zorgt ervoor dat uw afval conform de geldende wetgeving wordt afgevoerd en verwerkt. Uiteraard verliezen wij daarbij de mens en het milieu niet uit het oog.

Lediging én controle olieafscheider

Tijdens het ledigen van de olieafscheider voeren wij een visuele inspectie uit op mogelijke gebreken. Indien er tijdens deze visuele controle gebreken worden vastgesteld melden wij dit direct. Nadat de olieafscheider is geledigd dient u deze af te vullen met water om zo de werking van de olieafscheider te borgen. Op verzoek kunnen wij een uitgebreide (milieu) inspectie uitvoeren waarin onder ander de juiste werking en kalibratie van de vlotterinrichting worden meegenomen. Daarnaast wordt tijdens deze inspectie de put afgevuld en op waterdichtheid gecontroleerd.

Olie/water/slib mengsels afvoeren

Olie/water/slib mengsels direct laten afvoeren? Klik hier.


Meer informatie

Wilt u meer informatie over inzamelmiddelen voor olie/water/slib mengsels?
Neem dan contact op met GP Groot Rioolservice door te bellen
naar 088-472 27 60 of stuur een e-mail naar rioolservice@gpgroot.nl.