Rolcontainers

Voor restafval,
papier/karton en glas.

Een veel gebruikte en praktische afvaloplossing is de rolcontainer. De rolcontainer wordt veelal ingezet voor het inzamelen van restafval, papier/karton en glas. Rolcontainers zijn leverbaar in een kunststof of metalen uitvoering. 

Advies rolcontainers

Afhankelijk van het afval dat vrijkomt bij uw bedrijf geven wij graag advies hoeveel en welke rolcontainers voor uw bedrijfsvoering het voordeligst zijn. Het scheiden van afval aan de bron levert vaak een kostenbesparing op en is duurzamer voor het milieu.

Tarieven rolcontainers

Het tarief van een rolcontainer bestaat uit een ledigingsbedrag waarin het tarief voor huur van de container, het tarief voor het ledigingen van de container en de kosten voor het verwerken van uw afval in zijn verwerkt.

Dit tarief is daarnaast gebaseerd op de frequentie waarin de rolcontainer wordt geleegd en de waarde van de gescheiden afvalstroom. De ledigingsfrequentie wordt uiteraard afgestemd op uw situatie.


Een rolcontainer huren? 
Vraag meer informatie aan
of bel met 088 - 472 12 00

 

 

Welke afvalsoorten kunnen er in een rolcontainer?

Wij verhuren diverse rolcontainers voor het inzamelen van onderstaande afvalstromen. De inhoudsmaten die door ons worden verhuurd variëren van 240 tot 2500 liter.

Advies of meer informatie

Advies nodig bij het kiezen van een rolcontainer? Vraag online meer informatie op via het formulier of neem contact op met onze klantenservice .