BIN there...

GP Groot
Samen meer waarde creƫren.

Steeds meer grote en middelgrote organisaties stappen over op bewust en duurzaam afvalmanagement. Deels omdat het kostenbesparend is, maar ook om een actieve bijdrage te leveren aan het verlagen van hun CO2 foot­print als onderdeel van hun missie naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

De GP Groot RecycleBIN

GP Groot plaatst de speciale RecycleBINs bij bedrijven. Daarmee wordt afscheid genomen van de individuele prullenbakken onder de bureaus. Deze speciale scheidingmodules, die bestemd zijn voor GFT, plastic, koffiebekers en restafval, staan op centrale plaatsen binnen het bedrijfsgebouw. Dat betekent dat medewerkers niet meer alles op elk gewenst moment in één prullenbak gooit, maar eerst het afval op het bureau verzamelen om het dan op bepaalde momenten van de dag gescheiden te kunnen weggooien in een van de scheidingsmodules.

BIN there…

De uitleg van de titel is tweeledig. De medewerker bepaalt nu wanneer de werkzaamheden even worden onderbroken om naar de scheidingsmodule te lopen om het afval weg te gooien en dat is tevens een beweegmomentje 'I've BIN there...'.

Bestel een 'customized' RecycleBIN

De units zijn naar de wensen van het bedrijf in te delen: Van twee tot vier compartimenten.

  • RecycleBIN 2 afvalscheidingsmodule
    Afmetingen: 70 cm (L) x 41 cm (B) x 74 cm (H) 
  • RecycleBIN 3 afvalscheidingsmodule
    Afmetingen: 100 cm (L) x 41 cm (B) x 74 cm (H) 
  • RecycleBIN 4 afvalscheidingsmodule
    Afmetingen: 130 cm (L) x 41 cm (B) x 74 cm (H)

Wilt u meer informatie over het plaatsen van de RecycleBIN en het inzamelen van het gescheiden afval? Neemt u dan contact op via verkoop@gpgroot.nl, onze collega's nemen dan zo spoedig mogelijk contatc met u op. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen: 088 472 12 00.