Perscontainers

Een perscontainer van GP Groot biedt uw bedrijf diverse voordelen. Eén van de voordelen van een perscontainer is dat het afval comprimeert en hierdoor minder volumineus wordt. 

Door het kleinere afvalvolume hoeft de perscontainer minder vaak geledigd te worden. Dit zorgt voor minder transportkilometers en zorgt voor een besparing op afvalkosten.  

Perscontainers op maat

GP Groot biedt perscontainers in diverse afmetingen aan. Hierdoor is er voor iedere situatie een passende oplossing. Vooral wanneer er in uw bedrijf veel restafval, papier / karton of horeca afval vrijkomt, is het al snel voordeliger om gebruik te maken van een perscontainer. en wij rekenen dat voordeel graag voor u uit.


Interesse in perscontainers?
Vraag meer informatie aan
of bel 088 - 472 12 00

 

 

 

Welke afvalsoorten kunnen er in een rolcontainer?

Onderstaand de afvalstromen die middels een perscontainer bij uw bedrijf kunnen worden ingezameld. Door op de afvalstromen te klikken leest u hoe GP Groot het afval inzet voor nieuwe producten en nuttige toepassingen. 

Advies of meer informatie

Advies nodig bij het kiezen van een perscontainer? Vraag online meer informatie op via het formulier of neem contact op met onze klantenservice.