Kies ook voor onze
(semi-)ondergrondse containers

GP Groot
Samen weer waarde creëren.

Met een (semi-)ondergrondse afvalcontainer heeft u geen omkijken meer naar uw afval. 

Semi-ondergrondse containers

GP Groot biedt u een unieke semi-ondergrondse container voor de inzameling van het bedrijfsafval. De container bevindt zich voor 70% onder de grond. Dit zorgt voor een nette aanblik, extra (opslag)ruimte, gaat hinderlijke geuren tegen en zorgt voor minder transportbewegingen bij u op het terrein. Minder ledigingen houdt in dat u minder last heeft van grote trucks op uw terrein. Dit is veiliger voor bezoekers en u beperkt hierdoor de CO2-uitstoot. GP Groot ontzorgt en verzorgt in overleg met u het hele traject van begin tot eind.

 

Semi-ondergrondse container huren? Vraag meer informatie aan of bel 088 - 472 12 00

 

 

 

Ondergrondse containers

Het gebruik van ondergrondse afvalcontainers biedt diverse voordelen. De containers stralen professioneel afvalbeheer uit, zijn gebruiksvriendelijk, gaan door de koele ondergrondse opslag hinderlijke geuren tegen en een ondergrondse afvaloplossing is milieuvriendelijker. De containers zijn in diverse kleuren te leveren.

                    

 

   Ondergrondse container huren? Vraag meer informatie 
aan of bel 088 - 472 12 00

 

 

 

 

 

Welke afval kunt u inzamelen met (semi-)ondergrondse containers?

(Semi-)ondergrondse containers zijn geschikt om de diverse afvalstromen mee in te zamelen, daarmee kunt u afval met veel volume op eenvoudige wijze inzamelen.


Meer informatie

Heeft u interesse in ondergrondse afvalsystemen dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze vertegenwoordigers via 088 - 472 12 00. Of vraag online meer informatie op via het contactformulier