Minder is meer!

GP Groot
Samen meer waarde creƫren.

Dat klinkt misschien een beetje raar, maar niet als het om duurzaam afvalbeheer gaat. Hoe minder restafval u heeft, hoe meer het u oplevert.  Schone stromen die aan de bron gescheiden worden kunnen u namelijk geld opleveren, zoals papier en kunststoffen.

Minder restafval is minder kosten

Wij zouden dan ook graag samen met u een kijkje willen nemen in de afvalbak om te zien wat er nog meer gescheiden kan worden.  En dat levert u als leverancier of producent niet alleen economische voordelen op, maar ook voordeel op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dat is weer goed voor uw klanten. Die verwachten immers steeds meer inzichten van u in de manier waarop omgegaan wordt met deze thema’s.

En het beetje restafval dat overblijft? Dat zamelen wij in en zetten wij om in stroom. GP Groot energie noemen we dat. Deze 100% groene stroom uit de regio kunnen wij u leveren tegen scherpe tarieven. Uw eigen restafval komt dus terug in vorm van groene stroom. Net het stapje extra dat u van ons als regionale partner mag verwachten.

Dus kosten besparen, duurzamer en maatschappelijk verantwoord?  Wij kunnen ons voorstellen dat dit wat extra uitleg vergt.  We komen dan ook graag een keer bij u op de koffie om een voor u op maat gesneden advies te maken.

Heeft u vragen over deze brief of wilt u zelf alvast een afspraak plannen met één van onze vertegenwoordigers? Neem contact met ons op via verkoop@gpgroot.nl of telefonisch via 088-472 12 00

Heeft u vragen over dit artikel? Vraag meer informatie aan of bel met 088 - 472 12 00